danstävling
Publicerat den

Hej alla glada!
Jag fick gå upp klockan 6 idag för jag har varit på danstävling. Det gick faktiskt ganska bra för mig, i singel så kom jag till semifinal och i par gick det inte så bra vi fick bara dansa 2 gånger. Men för Tilda gick det mycket bättre, hon kom 3a! Och hon fick en till prick så nu har hon kommit upp till silver, ett stort grattis till henne!
Jag satt mig nyss vid datorn och ska nog bara slöa resten av dagen, haha! Men nu orkar jag inte skriva mer.


Puss Hanna ;*


Höstlov!
Publicerat den

Hejsan!
Nu har vi höstlov, äntligen! Idag har jag varit i skolan som vanligt. Först hade vi bild, sen hade vi no. Sen hade vi spanska ingen i min grupp gjorde något va spelade spel eller gjorde annat, haha orkade inte göra något för vi va redan klara med allt! Sen var det lunch kyckling, ris och sötsur sås, ganska gott faktiskt. Sen hade vi so och sen svenska då hade vi prov, gick faktiskt ganska bra! Nu ligger jag i sängen och väntar på att Tilda och pappa ska komma hem så att vi kan äta pizza, mums! Jag ska nog träna på dansen och sen krusa håret tills imorgon. Ja imorgon är det ju tävling jag är faktiskt taggad! Hoppas att det kommer att gå bra!
Men nu orkar jag inte skriva något mer för att nu kom Tilda och pappa hem.
Puss Hanna ;*


En sak jag har grubblat...
Publicerat den

Hejhej!
Nu har jag en sak jag har grubblat på ett tag, hur ska jag klippa mig?! Har ingen fantasi...
och jag vill göra någon förändring! Snälla hjälp mig?!
Puss Hanna ;*


mina dagar
Publicerat den

Hejsan!
Skrev inget igår för att jag dansade, sista träningen innan tävlingen i Falun. Och sen va vi i Västerås och shoppade köpte en svart sjal och sen en vit t-shirt med blommor på eller det är en spetströja, haha jag suger på att förklara.
Idag har vi haft no och so. Nu väntar jag på att matten ska börja, sen har vi lunch har faktiskt ingenaning va det blir. Sen har vi hemkunskap och sen idrott sen ska jag hem och sova. På söndag ska jag vara med Cajsa och Kristina vi ska typ göra några konstiga sår, haha. Nu kommer jag inte på något att skriva.
Puss Hanna ;*



sjalen:

Tröjan;

Fanns inte en vit på hemsidan...


My day
Publicerat den

Hejsan!
Nu sitter jag vid datorn och lyssnar på bra musik. Idag har jag haft no vi skulle göra fallskärmar till en mutter och min grupp förlorade med det va kul iallafall! Sen hade vi slöjd, håller på att brodera ett H men det går inte bra.. Sen hade vi musik, är snart klar ska bara spela in sen är den helt klar! Sen hade vi lunc potatisbullar, inge gott men det duger. Sen hade vi språk och sen so. Just nu kollar jag i böcker jag hade sen jag va liten. Ikväll händer det inte mycket ska komma på någon maträtt som jag ska göra till Cajsa och Vincent på hemkunskapen, åh orkar inte göra något! Aja det är väl bara att bita ihop.
Puss Hanna ;*


Haha
Publicerat den

Hej!
Har varit med Cajsa efter skolan. Vi hittade en massa dagböcker och sen kärleksbrev av Viktor och Erik. Haha det va länge sen! Sen hittade vi kort på mig när jag va liten haha grymt rolig dag! Älskar dig CajsaBajsa!
Just nu sitter jag nere och kollar på när Tilda spelar Sly (tv-spel) eller jag kollar inte jag ger henne sällskap, hon är en riktig nörd när det gäller de spelet! Nu orkar inte jag inte skriva något mer.
Puss Hanna ;*




En bild på glasögonen!


Fösta dagen i veckan
Publicerat den

Hej!
Nu sitter jag och Cajsa och väntar på att matten ska börja, vi håller på med tid eller något haha är inte så engagerad i det här.. Fösta lektionen idag va idrott vi skulle göra något med ergonomi. Sen hade vi no med Maggan, alltså hon är läskig och lite efter. Vi skulle kolla på en film från barn tv för typ 20 år sedan. Sen hade vi engelska jag gjorde inte så mycket. Sen hade vi lunch fisk och potatis, inte så gott men det är inte maten nu förtiden heller... Men nu börjar matten så måste dra.
Puss Hanna ;*


24-10-10
Publicerat den

Hej alla läsare!
Vaknade kl. 6 av att pappas mobil ringde.. Men jag somnade om fort som tur va! Mamma säger att jag kommer få "liggsår" bara för att jag ligger för mycket i min nya säng, haha jo tjena! Idag händer det inte mycket, det är ingen dans skönt men måste ändå träna på dansen för att jag har tävling i Falun på lördag. Jag måste också läsa jägarexamen så att jag fattar något.. Annars händer det inte mycket, tråkigt.
Puss Hanna ;*





Lördag
Publicerat den

Hejsan!
Idag har jag varit med Kristina, jag sov där sen i fredags tills idag. Vi har knäppt kort, jag har kollat när hon red på Lisas häst, sen har vi ätit mycket glass och så har vi spelat Risk med hennes syster Erika och hennes kille Axel. Sen skulle jag hem och hon skulle till Cajsa och kolla på film. Just nu provligger jag min nya säng! Det är en sån man kan åka upp och ner med! Haha as nice! Sen har jag skalat potatis. Och ska snart kolla på tv och äta mat, potatisgratäng. Jag vet inte vad jag ska kolla på på tvn men det blir väl något bra hoppas jag får bestämma..
Puss Hanna ;*

3 bilder av många!



Äntligen fredag!
Publicerat den

Tjenare tjenare!
Just nu sitter jag med Cajsa och Kristina vid våra datorer. Vi har haft en vanlig fredag eller nästan iallafall. Mycket skratt. Efter maten gick vi och köpte chokladsås, mums. Jag och Kristina ska ha den tills vi äter glass hemma hos henne och sen ska vi gå till affären och köpa mer glass! Haha vi är lite tjocka idag, haha. Nu dampar Erik, Adrian och Dennis med mig, eller det är mest Erik som gör de.
Men jag kommer skriva mer sen.
Puss Hanna ;*


Kristina imorgon!
Publicerat den

Hello!
Sitter vid datorn och kollar på rapport nu. Ska snart gå på toa, och packa tills jag ska sova hos Kristina! Hur kul som helst! Vi ska knäppa kort, äta glass och gosa med Gry! Eller jag har bestämt de nu.
Kommer skriva mer i morgon och på lördag.


Puss Hanna ;*








Dagen
Publicerat den

Hej!
Dagen har varit okej hitils, Cajsa och jag skrattade hur mycket som helst i bussen! Sen när vi kom till skolan hade vi no och sen so, nu ska vi snart ha matte med Maggan. Sen har vi lunch Skepparens sjömansbiff på köttfärs och potatis, gurka, Högsbosoppa med ostsmörgås & Linsbiffar med rödbetstzatziki och ris, inte gott! Sen sak vi ha hemkunskap hoppas vi gör något gott!
Emma Berglind ville att jag ska skriva något om henne så då gör jag väl de, hon och Johannes (hennes kille) ska åka till hennes mormor i småland den 3 november. (onödig fakta)
Puss Hanna ;*


Lite om mig
Publicerat den

Namn: Hanna Andersson
Piercingar: öronen
Tatueringar: Ingen.
Längd: 1.69
Skostorlek: 38-39

Hårfärg: brunt/blont
Är du kär i någon: Nej
Önskar du att du bodde någon annanstans: Nej
Tänker du på att ta självmord: Absolut inte!

Dricker du alkohol: Nej
Röker du: Nej
Vilket shampoo använder du
: Jane Hellen
Vilken parfym använder du
: Fissy eller nåt sånt
Vad är du rädd för
: Mörker...
Gillar du att tvätta: vet inte
Gillar du Berg-och-Dalbana
: Ja!

Senaste:

Film du hyrde: Kommer inte ihåg!
Film du köpte: Någon gång förra månaden, tror jag

Låten du lyssnade på: Gubben i lådan

Personen du ringde: Mamma ;)
Tv program du tittade på: Arga snickarn
Personen du tänkte på: Cajsa!

ANTAL..

Gånger du varit kär: Ingen som jag har varit riktigt kär i.
Gånger ditt hjärta brustit: Några gånger.
Hjärtan brustit på grund av dig: Ett antal
Gånger ditt namn varit med i tidningen: 1 vad jag vet ;)

Ärr du har på kroppen: typ någon sen jag var liten

SENASTE..

Personen du fick mail av: Vet inte
Personen du fick brev av: H&M
Personen du fick sms av: Kristina
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Nyss

Saken du köpte: Klubbor
Vad har du gjort idag: skolan och Jennie
Var det kul: Att vara med Jennie men inte skolan!

Hur tidigt stiger du upp: Beror på men typ mellan 6 och halv 7.
Gillar du att slåss: Nej?
Vad ska du göra idag: Sova
Är du seriös: haha ibland så..
Vad är du allergisk mot: bananer och Cajsa det är sant!

Var har du ont: Ryggen, varför fråga?
Använder du hårspray: Ibland.



En vacker dag med Jennie
Publicerat den

Tjenare!
Idag har jag varit i skolan vilket jag alltid är på onsdagar... Det roligaste som hände då va typ att vi kollade på Morgan Pålsson. Den var väl okej. Sen åkte Jennie hem med mig, roligt! Vi har målat naglarna och skrattat, ännu roligare! Nejdå med ni fattar.
Men nu ska jag och Jennie typ bara chilla med våra otroligt roliga liv!
Puss Hanna ;*






Godnatt
Publicerat den

Godnatt alla människor nu går jag och sover eller nästan iallafall. Ska ta bort smink och byta till pyjamas.


Puss Hanna ;*


Happy Tuesday
Publicerat den

Hejhej!
Idag har det varit en positiv dag. Fast skolan är inte så rolig men iallafall. Vaknade klockan 6 i morse och gick och duschade, sen klädde jag på mig. Det blev en grå tjocktröja och jeansleggins. Sen gjorde jag lite mer men orkar inte skriva mer om det. Sen åkte jag till skolan och då hade vi först no i 40 minuter, chill. Sen va det slöjd och sen musik. Sen åt jag lunch biff, potatis och sås. Sen hade vi språk och so. Sen åkte jag hem och satt mig vid tvn och nu sitter jag vid datorn och gör inget. Sen ska jag typ bara sova. Men nu orkar jag inte skriva något mer, see all readers.

Puss Hanna ;*



En bild bara för att fylla ut lite!


18-10-10
Publicerat den

Hej!

Sitter och väntar på att Engelskan ska börja. Inget roligt har hänt hitils, livet suger...
Först hade vi idrott, sen hade vi no vi skulle skriva 10 frågor, nu sitter jag här med mina vänner!
Måste plugga när jag kommer hem, inge kul.
Nu börjar jag.
Puss Hanna ;*


Fredag
Publicerat den

Hejsan!
Sitter och väntar på att spanskan ska börja, inge kul! Det har varit en helt vanlig fredag än så länge. Först hade vi bild, då skulle vi rita på paint, värt? Sen hade vi no vi skulle typ komma på några vardagsmaskiner som gick snabbt, långsamt och åt samma håll med mera. Sen ska vi ha spanska och sen lunch, kassler med potatisgratäng, gott faktiskt. Sen ska vi har vi so och svenska. Sen när jag kommer hem ska jag städa rummet och det behövs verkligen!


Puss Hanna ;*


Tordag
Publicerat den

Hej!
Torsdagen har varit okej. På non skulle vi redovisa det gick faktiskt bra. Sen hade vi So och då skulle vi bara skriva vad några ord betyder. Och nu har vi matte, det går väl ganska bra om man frågar mig. Sen har ska vi äta mat, soppa. Vi får väl se om den är god eller inte men men.. Sen har vi hemkunskap vi ska göra matbröd hoppas det blir gott! Sen har vi idrott som sista lektionen, vi har Anna tillbaka nu så det är mycket roligare nu.
Sen drar jag hem till Cajsa, vi skulle bada men det gick inte för det va inte familjebad då..



Puss Hanna ;*





Vill ha!
Publicerat den

Vad tycker ni?


Skolan
Publicerat den

Hejsan bloggen!

Sitter på spanskan och försöker lära mig vägbeskrivningar. Det går väl ganska bra faktiskt.
Skolan har väl varit okej hitils. Först hade vi no då läser jag och Erik om Sven Winquist, går väl bra får bara göra allt själv men jaja.. Sen hade vi slöjd gick väl bra. Sen hade vi musik då skrev vi låt texter, ni får se den när den är klar. Sen hade vi lunch, pannkaka mums! Och nu har vi spanska...



Puss Hanna;*


Tack
Publicerat den

Tack Emilia för att du hjälper mig med min blogg!
Så underbart snäll!
tack, tack, tack, tack, tack!


Skogen
Publicerat den


Hejsan!
Ligger i sängen framför datorn efter att ha varit i skogen. Jag, Ida, Tilda och pappa några
i hans jakt lag flyttade pass till älgjakten. Pappa ska på jakt middag ikväll och mamma är på spa i Lunds brunn så det blir bara jag, Ida och Tilda hemma, mysigt.
Puss Hanna ;*


Mys
Publicerat den

Sitter och kollar på idol med Ida. Eller vi kollar inte vi nördar framför datorerna..
Haha mysigt har vi iaf! Nu fattade jag va jag gjorde för fel med min blogg! haha
Fixade lite bilder också.
Ska väl snart gå och ta bort sminket och sånt.
Puss Hanna ;*






Fredag
Publicerat den

Hej bloggen!
Dagen har varit ganska bra, bara för att det är fredag! Skolan va jobbig, hade bild gjorde inte så mycket då fixade en ram till en blid bara. Sen hade vi no, hur kul är de?! Spanska hade jag sen, ganska chill lektion. Sen vare lunch, apelsin kyckling, riktigt gott! Sen hade vi so, hur kan en lektion vara så lång?! Orkade inte göra någonting men var tvungen... Sen hade vi Svenska läste en novell Rachel hette den, va faktiskt as bra!
Tog sen bussen hem. Städade rummet och de behövdes!!
Nu sitter jag nere med Tilda och vi ska kolla på idol.
Puss Hanna ;*



Bilder från dagen
Publicerat den



Torsdag
Publicerat den

Skolan va väl okej. På hemkunskapen gjorde jag, Emma, Cajsa och Ida lax sås.
Den blev faktiskt väldigt bra och gott! Nu är jag med underbara Kristina, vi bakade negerbollar, mums!
Och nu chillar vi bara framför min dator, ska kanske gå ut och knäppa kort.



Puss ;*


Välkommen till min nya blogg!
Publicerat den

Hej jag heter Hanna Andersson och det här är min blogg.