Perfect Two
Publicerat den

För ett tag sen kollade jag igenom min blogg och hittade den här låten som jag va förälskad i, och nu är jag de igen, haha! Lyssna så förstår ni.
 


10.46
Publicerat den

Heej!
 
Jag sitter nu i skolan och har håltimme. Finns verkligen ingenting att göra tyvärr... Ska nog ta att jobba lite svenska som tydligen ska vara inlämnad nästa vecka.
Ja, jag kan ju ta att berätta att jag har fått två kamerastativ! Sjukt glad jag är haha!
 
Bjuder på bilden kära vänner!


11.55
Publicerat den

Hej!
 
De är söndag och ska snart iväg till Västerås och dansa. Kommer säkert gå bra. Jag har lite brist på vad jag ska skriva tyvärr därför har jag inte bloggat, men vill inte tvinga fram något heller. Jag kan säga att vi var lediga i fredags så fick långhelg vilket är så skönt, behövde verkligen sova!!
 


15 september
Publicerat den

Hej!
 
Jag har gjort om min design lite, vad tycker ni? 
Kände att de var dax för en ny header också. Var ute och blev fotograferad idag utav Emma, så nu har jag lite nytt och fräscht!
 




Världens gladaste
Publicerat den

Åh, fast de är en 11/9 så är jag världens gladaste! Jag har nyss fått reda på att jag har fått en och första killkusinen. Så glad kan inte sluta le, undrar va lillen ska heta?
 
Sen har jag fått min skoldator så jag har inga bilder tyvärr.
 


Musica
Publicerat den



2 September
Publicerat den

Hej!
 
Jag ber om ursäkt jag har inte blivit bättre på att blogga men orken finns inte i mig. Fick mitt schema i onsdags och jag kan säga, de är inget att skryta om precis, haha! Slutar sent alla dagar utom fredag så de är ju skönt de iallafall.