Bästa
Publicerat den



15.26
Publicerat den

Så nu är snart alla kakorna klara, bara drömmarna kvar.
Har köpt en ny mascara nu också som jag tycker är riktigt bra!


kakor+
Publicerat den

Här hemma bakas det för fullt igen, fast småkakor. Riktigt gott kommer det bli. Jag lägger ut bilder på kakorna senare för jag sitter vid Idas dator så jag passar på att göra det sen.
Kramar!


Fredag
Publicerat den

Upptaterar från skolan just nu. Ska ha svenska i två och en halv timme, orkar inte. Är jätte trött!
Ska hem efter skolan och bara softa har inga skoljobb eller något, känns jätte bra! Och så är det lov i en vecka, nice!


School+
Publicerat den

Hej!
Sitter i skolan och ska snart börja matten. Sen ska jag hem och göra lite läxor och sånt innan jag ska på träning.


Never demi
Publicerat den

Hej!
Var på Erikslund igår och gled runt och kollade affärer, hittade ett par snygga jeans. Och före det var jag ute och gick med Ida och så klart hade jag kameran med mig.
Just nu sitter jag i köket och försöker göra spanska inlämnings/redovisnings grej tills på fredag. Oj, haha ja vi får se hur de går men jag tycker det låter bra men jag är helt ärligt inte så bra på spanska tyvärr, men jag försöker, haha!
Ska nog ta tag i Idrottsanalys uppgiften och no inlämningsuppgiften också, full rulle..


Bullar
Publicerat den

Nu är alla bullarna klara, mamma har bakat hela dagen så nu är hela frysen full med hembakta bullar!
Kan de bli bättre?






Friday
Publicerat den

Tja!
Sitter i skolan, lite seg såhär på fredags förmiddagen. Skola till 14.30 sen hem och äta hemmagjord pizza och fredagsmys.


Foto
Publicerat den

Hej!

Jag tog ingen fotorunda för det regnade så mycket och var så mörkt, så jag tog och knäppte lite kort här inne istället. Bland annat Tildas kjol, en häxhatt och min tröja.


otoño
Publicerat den

Hej!
Sitter i caféterian och väntar på att spanskan ska börja. En timme eller något sånt sen slutar vi för dagen och då ska jag hem sen ta och göra läxor eller om mamma är snäll så kanske vi ska baka bullar. Och så kanske jag går en sväng och knäpper lite kort innan det blir för mörkt.


Mys
Publicerat den

Nu blir det Ice Age, tända ljus och glass med lillasyster.


Bilderna
Publicerat den

Tjenare!

Jag lovade att lägga ut bilder på helgen med Cajsa och Kristina så ja här kommer dom.
Först vill jag bara visa när pappa och hans kompis lagar lite mat, buljong kanske de va haha.
Sen lite när jag var med mina bästa!


13-14
Publicerat den

Hej!
Är hemma efter två mysiga och trevliga dagar i Skultuna. Har kollat på sammanlagt åtta filmer med Cajsa och 3 med Kristina. Hon åkte tyvärr hem halv ett ungefär, tråkigt att hon inte sov kvar...
Jag tog lite bilder då men jag sitter vid mammas dator och det går inte att lägga in bilder på den, men jag lägger in bilderna imorgon.
Kram!


19.11
Publicerat den

Hej!
Kom nyss hem från träningen som gick bra.
Vi va vid Sala silvergruva idag, åkte linbanan, kollade på museet och bakade. Jag hann inte gå ner i gruvan för jag skulle till tandläkaren, men de gjorde inget för jag har redan varit där nere en gång iår och jag tycker att de är lite läskigt, haha! Men de har varit en helt okej dag faktsikt, de har dock varit lite kallt men de är ju höst...


New in +
Publicerat den

Köpte det här på Erikslund i söndags.


Västerås
Publicerat den

Hej!
Har varit i Västerås hela helgen så jag har inte kunnat skrivit något, tyvärr. Det var danstävling där, jag och Ida var domarflickor och Tilda dansade. Sen åkte jag och Ida till mormor eller vi åt på Spicy hot, åh vad jag älskar thaimat världens godaste!
Sen badade vi och kollade på film och sov, sen dagen efter så åkte vi till Erikslund och shoppade, hittade en jätte mysig tröja och ett par skor!


7/10
Publicerat den

Kom nyss hem och tittar på tv just nu, ska ta och skala en apelsin sen fortsätta titta på tv. Sen ska jag packa och krusa Tildas hår.


19.37
Publicerat den

Ny tränad, har bara ont i ryggen men de blir säkert bra snart. Så har jag städat mitt rum, känns som att jag gör de ofta, haha men de behövs. Väntar på maten nu sen ska jag ta och hoppa in i duschen.


Thursday +
Publicerat den

Hej!
Har nyss kommit hem från skolan, sköönt. Vi hade bara 3 lektioner och på idrotten hade vi konditionstest och jag fick MVG på det, riktigt glad är jag nu!



Bilder på mig och Lovisa på Söderhamns tävlingen.


Farmor 64
Publicerat den

Hej!

Farmor fyllde år igår så vi åkte till henne och firade henne, tårta och godsaker.
Ska äta sen ska jag ta och åka och träna lite, är ju tävling den 5 november. Fast just nu tittar jag lite på tv.
Ville visa mina små flätor som jag hade när jag tävlade.


Trött, trött, trött
Publicerat den

Åt nyss upp min glass, gott! Sugen på en massa godis och sötsaker, men har inget!! Jätte jobbigt ju...
Har inte gjort så mycket idag. Skolan, lagat mat, halvsovit på soffan och kollat på tv. Jag är riktigt trött nu för tiden, kan ju vara att jag inte sovit ut riktigt ordentligt i helgen på grund utav tävlingen och dansen. Men jag blir nog piggare.
Kram!


Söderhamn
Publicerat den

Var på danstävling igår i Söderhamn, kom 7a och fick förhoppningsvis en prick. Ni undrar säkert vad en prick är så jag ska försöka förklara så bra och kort som möjligt.
Det finns olika klasser man dansar i, brons, silver, guld och star. Destu mer prickar man har ju högre klass är man i och tävlar i.