Erikslund shoppingfestival
Publicerat den

ANTiDOTE på Erikslunds Shoppingfestival för några veckor sen.


Mina favoriter
Publicerat den

 
Ska jag säga mer än att dom här killarna är grymma. Har följt idol som en galning sen den börja och har från början tyckt så mycket om dom här killarna. Erik och Jens oh lord!!


Helgen
Publicerat den


Har haft en jätte mysig helg med Fredrik. Köpte ansiktsmask, gjort fruktsallad, åkt till donken och bara tagit de allmänt lungt. Nu sitter jag på bussen mot västerås ska till mormor & morfar och sen dansa. Har studiedag på måndag så härligt!



Friday, Friday
Publicerat den


Har gosat ner mig i soffan med lillasyrran. Idol ser vi på. Har varit ledig den här fredagen. Alla lärare jag hade skulle på bokmässa så passade på att sova länge, ligga i soffan och se på film. Har även pluggat lite och städat. Väntar på att Fredrik ska komma hem från matchen i Gävle, blir väl runt 12 så ska ta och läsa lite och plocka på rummet.
Ha en riktigt härlig fredag kära ni!


Box/styrka
Publicerat den


Godmorgon! Kan verkligen lova att jag fick träningsvärk efter gårdagens box/styrk pass. Kanske inte riktigt min grej, men vi kör på ett tag till så vi ser om de kanske ändras. Ska iallafall dra mig till skolan för att ha idrott och massa lektioner. Svinkallt ute och så ska vi självklart vara ute... Hatar när kylan ger mig en käftsmäll.


Mys måndag
Publicerat den





Sitter hos Fredrik och myser framför brasan med hans mamma och katt. Pojken har innebandyträning och vi har fyra månader tillsammans idag. Älskar verkligen den här pojken!


New clothes
Publicerat den

 


Dans
Publicerat den




På gårdagens schema stod de dans. Vi provdansade i våran nya tävlings tröja. Asball och så snygg jämfört med de förra vi hade. Ser fram emot höst terminens alla tävlingar! Första är den 5 oktober, så vi hoppas de går vägen så bi får våran sista prick upp till A-klass!


Dax för efit
Publicerat den



Nu ska jag och Ida bege oss till Sala och köra ett efit pass på 85 minuter. Får se hur de går och om de faller mig i smaken. De låter iallafall riktigt skoj!


En bättre torsdag
Publicerat den



Hålla!
Den här torsdagen har varit/är himla bra. Fick nya nya kläder i skolan, ett par vinterkängor och hellyhansen "regnjacka" dom vi ska ha när de blir kallt, vitt och isen ligger tjock. Sen vakna jag nog på rätt sida och fick många timmars sömn inatt.


Övar
Publicerat den



Hej på er!
Övinigskörde idag och de gick strålande. Kanske inte så konstigt eftersom de va automat! Men iallafall så är de också en övning och bilen rullade framåt!


Musik
Publicerat den

 
Här är två låtar som går non stop! 


Krossad
Publicerat den


Känns som att jag vill följa strömen och bli krossad i ett par klippor. Åå absolut ingen bra dag. Vill bara ha en dag så jag kan ligga i sängen och inte göra någonting. Har massor av press på mig med träning, skola osv.
Ska kolla idol nu och hoppas morgondagen blir bättre!


1 år
Publicerat den

Säger stort grattis till lilla Albin som blir 1 år idag.
 


Hair
Publicerat den





Bilder från weheartit

Vill färga mitt hår, helst ett snäpp ljusare. Inte blond blond men lite ljusare. Så de piggar upp till vintern. Eller så vill jag ha snäppet mörkare. Åå, de kommer aldrig bli något. Kommer desutom inte kunna bestämma mig..


Snapshots
Publicerat den


Bilder från hela helgens äventyr!


Kära kusiner
Publicerat den

 
En sommarkväll umgicks jag med mina kära kusiner. Vi har aldrig käkat middag tillsammans själva bara vi, så i sommras tog vi tag i saken och hade en liten myskväll. Hoppas vi gör om de för de va enormt trevligt och mysigt!


Hängmattsgos
Publicerat den

Har lagt mig ute i hängmattan med täcke och kudde. Ska kolla på en film och jag tror de blir Chloe, hoppas den är bra. Gör verkligen de här för man dör så mysigt. Perfekt väder är de också!
Kram på er!
 


Oskar Linnros
Publicerat den

 
Fotade lite bilder när Oskar Linnros va på cityfestivalen. Fick till några bra bilder tycker jag fast de regna.
Vad tycker ni om bilderna?


Questions
Publicerat den

 
Snälla kära läsare, jag vill ha insperation om vad jag ska skriva om. Om de är något ni undrar om mig så fråga gärna de nu, så kanske jag kan ha en Q/A sen. Eller vad tycker ni?


Tillbaka igen
Publicerat den

Halloj! Äntligen säger jag bara, min dator har som jag skrivit förut varit trasig. Den är tillbaka och fungerar galant. Så både mer bloggning och mer bilder kommer dyka upp. Ska damma av kameran som fått stå åt sidan den här sommaren, oerhört tråkigt. Men jag har tyvärr inte kunnat ladda över bilder från den så tog de säkra före de osäkra och lät den ligga. Men jag har tagit lite bilder under sommaren som kommer dyka upp lite här och där framöver. Jag vill så gärna få igång bloggningen igen men fina och intressanta bilder. Min vardag ser inte så intressant och rolig ut så vill dela med mig av saker jag kan göra intressanta, bilder. 
Kram på er!


Barnvakt
Publicerat den





Helgen har spenderats i Lidköping med Fredrik och Ida. Vi var barnvakt åt lill kusin Albin. Vi åkte i fredags och ska snart åka hemåt. De har varit en super mysig helg.