Bäst!
Publicerat den


Åå, gårdagen va absolut bäst. Va med Fredrik och syrran på cityfestivalen i Västerås. Oskar Linnros säger jag bara, wow!
Min dator har gått sönder och hag har tagit några bra bilder jag ville dela med mig av men de får bli massor av mobilbloggning framöver. Jag har också haft grillkväll med kusinerna, och de har jag kort på på kameran, men jag ska försöka lösa saken.
Ha de bäst!


Onsdag
Publicerat den


När man verkligen har siktat in sig på att börja träna ordentligt, ja då blir man förkyld... De beror nog på att jag umgås så pass mycket med barn, och ni vet väl hur lätt de kan smittas där.
Jaja, nu försöker jag verkligen bli frisk, vill ju inte missa några av mina arbetsdagar! Så till frukost idag blev det honungs te, citronvatten och lite jordgubbar!
Ha en bra dag alla!


Först dagen
Publicerat den

Första dagen på sommarjobbet idag.Tre veckor fram ska jag jobba, tillsammans med barn. De kommer bli skönt börjar 9 och slutar halv fyra, så är vi i stort sätt ute hela dagarna!




Bio
Publicerat den

Ska kolla på bio med Cajsa snart. The internship, den verkar riktigt bra!





Glad midsommar
Publicerat den

 
 


Svettigt
Publicerat den



Tog en 40 minuters PW/jogging tur idag. Med bra musik i öronen så går de verkligen bra! Nu ska jag göra 105 benböj eller som jag säger squats eftersom jag är på dag 10, de blir en liten utmaning. Sen blir de nog lite mage, rygg och armar. Superskönt att vara i hyfsad form ändå! Hoppas jag får se lite resultat snart!
Tänkte tipsa om en bra stretch låt också, Plåster-Oskar Linnros.




Vilken dag är de..?
Publicerat den



Ja, jag har helt tappat bort dagarna nu, är de måndag, tisdag eller lördag? Haha galet, men de är väl så de ska vara när de är sommarlov, right? Satsar nu stenhårt på min träning, 30 minuters Power Walk varje dag, helst innan frukost. Riktigt skönt och ha Avicii i lurarna och bara gå!
Gick även med mamma på stan och fick en söt tröja som kan fungera fint nu i sommar, tunn & sådär!


Bästa!!
Publicerat den

Spola fram till 0.40. ÅÅ den är så grymt bra!
 


sommarlovets början
Publicerat den










Träningschema
Publicerat den

Tänkte visa vad de är jag kör för träning så att säga. De ända redskap jag använder är ett par hantlar, så jag tränar hemma och inte på gym. Träningschemat kanske för er är svårt att förstå, men jag kan inte skriva på annat vis.






Måndag
Publicerat den

Då kör vi sista veckan! En dag avklarad och imorgon är jag ledig. Superskönt, de kanske till och med blir på torsdag men vi får se!
Så också att jag va med i Sala Allehanda idag, på förstasidan också, lite busigt!





Återtar träningen
Publicerat den

Får lite panik, vill verkligen ha den där vältränade snygga kroppen och må bra! Slutade träna på grund utav att jag blev sjuk och tog aldrig upp träningen ingen. Så nu blir de hårdträning under sommaren och så måste jag försöka hålla dom goda vanorna. De har faktiskt gått hyfsat bra och inte äta en massa gott! Träningsprogrammet jag gjorde förut gav också snabbt resultat, men nu hoppas jag på mer och bättre! Så nu kör jag!







Frukost
Publicerat den

Ligger nu ute i solen med Fredrik. Har ätit supergod frukost och spelat lite kub nationaldagen i ära. Vi ska sen ner på brunn för smakprovning för baktävlingen som har varit. Så kanske vi åker och badar lite med och ikväll ska vi åka och äta hos en vän.
Ha en härlig nationaldag kära ni!


Student 2013
Publicerat den



Ledig
Publicerat den

Godmorgon på er!
Många som läser bloggen har säkert fått sitt sommarlov, men de har inte jag. Själv slutar jag den 14, usch och fy va tråkigt! Men nu har jag iallafall ett litet smakprov på lovet. Är ledig resten av denna vecka, så de är ju ganska skönt ändå!
Så eftersom jag är ledig så gjorde jag mig en supergod frukost!





Mot Avesta
Publicerat den

Nu glider vi mot Avesta på crusing.