Ask me
Publicerat den




30 januari 2012
Publicerat den

Hej!
Då har det blivit måndag igen. Mycket läxor har jag så de är nog bäst om jag sätter igång med dom...


Jewelry +
Publicerat den

Hej!
Jag hittade lite gamla smycken och pärldjur jag har gjort, bara av pärlor och ståltråd. Riktigt fina är dom, lite udda och annorlunda sådär.


Flowers, & my sisters hand +
Publicerat den

Hej!
Jag har inte bloggat den här veckan för jag har mått dåligt, varit sjuk. Blev sjuk i tisdags och sen fick jag åka in till sjukhuset i torsdags, och de tror de är nå virus i min tjocktarm. Men jag mår mycket bättre nu!
Tog lite bilder idag med kamerna tycker de var så längesen.
Vad tycker ni?


Monday, +
Publicerat den

Hej!
Första dagen på den här veckan och jag känner mig inte hundra. Är riktigt trött efter helgen. Jag ska ta och göra lite läxor och sedan gå och äta lite mat.
Kramar på er!


Dansläger
Publicerat den

Hej!
Den här helgen har jag inte gjort något annat än att dansa. Hela 12 timmar har jag skakat rumpa, haha! Jag har sjuk träningsvärk, kan nästan inte sätta mig!


Pluggmusik
Publicerat den



Homework +
Publicerat den

Hej!
Jag sitter i köket och hör köttfärsåsen puttra. Jag och Tilda sitter här och göra en massa läxor. De är nog bara de som kommer hända den här kvällen, haha.
Jag har snart gått en vecka i skolan och de känns verkligen i kroppen måste jag säga...


It's make you stronger
Publicerat den

Tog lite bilder idag, vad tycker ni?
Jag blev riktigt nöjd!


Me, Myself and I
Publicerat den



Movie night, +
Publicerat den

Hej!
Nu har jag nyss sagt hejdå till Kristina. Hon och Cajsa följde med mig hem igår, så vi hade en liten filmkväll. Super mysigt var de.
I torsdags hade jag privatlektion med min danslärare, jag skulle lära mig en ny tävlings dans. Jag blev jätte nöjd den är definitivt mycket bättre än den "gamla", haha!


11/1
Publicerat den

Hej!
Andra skoldagen, den har varit helt okej. Jag har nyss ätit lite mat och tänkte fixa lite med datorn. Jag har rensat min dator så den är som när jag fick den. Lite drygt men jag ska se vad jag kan göra så den blir som den var förut.


Sista dagen
Publicerat den

Ja, de är sista dagen på lovet idag. Hela lovet har varit bra tycker jag. Fast jag önskar jag hade tränat lite mer, haha. Bra att dansen och skolan börjar så man får upp flåset lite, de behövs verkligen + att de blir lite struktur i vardagen.



New things +
Publicerat den

Hej!
Jag har varit till Sala idag med mamma och Tilda. Hon skulle få gummiband i munnen och glasögon så jag passade på att shoppa!
Tre tröjor, ett halsband, ett tuggummi paket och läppsyl, haha.


7/1
Publicerat den

Go'morgon!
Vaknade 10, läste bok och gick ut för att knäppa kort på fåglar. Misslyckat, jag har så dålig zoom på mitt objektiv... Jag ska nog gå ut och knäppa kort efter frukosten och sen duscha, haha.
Men mamma ropar att de är frukosttime så måste kila.
Kramar!


Romantik +
Publicerat den

Hej!
Jag ska snart hjäpa mamma med att färga håret. Jag har ingen aning om hur man gör med de är väl bara att kladda lite, haha!
Har läst lite i en bok också, "Bättre bilder". Har nästan bara gjort de idag, haha. Förutom att jag faktiskt gick ut på baksidan och knäppte enligt mina ögon jätte fina bilder!
Så jag delar med mig av dom och vad tycker ni?
Kramar!


Black & White +
Publicerat den

Go'eftermiddag!
Nybäddad säng och nu väntar duschen på mig. Ja, de är väl de ända som nästan har hänt idag. Vi tjejer i familjen kollade på Lejonkungen, 1 & 2. Sen gick jag ut på en promenad, och ja nu är jag här. Sitter i den nybäddade sängen och lyssnar på musik.


3/1
Publicerat den

Hej!
Idag har jag varit med Emma och knäppt kort. Blev väldigt mycket fint. Fick låna Trolltyg i tomteskogen, haha länge sen jag såg den, men jag var så trött så jag somnade.


Cupcakes
Publicerat den

Hej!
Idag har jag varit hemma hos Kristina. Vi kollade på Grey's Anatomy och bakade cupcakes/muffins. Riktigt slapp dag har de varit. Jag fick upp 09.00 för att vi skulle åka till henne. Haha chockad att jag gick upp så tidigt!


Nyår
Publicerat den

Hej!

Har lite bilder sen nyår som jag skulle vilja visa. Riktigt kul va de, och Sofia fyllde 16 den 1 januari så vi grattade henne också.