Måndag
Publicerat den

Hejhopp!
Sitter i skolan och väntar på att elevens val ska börja, Erik har lite damp så han skriker och försöker stänga min dator. Bloggade inte igår för jag va med Kristina och sen åkte jag till Västerås och köpte parfym och ett halsband sen dansade jag.


Nystädat
Publicerat den

Hej!
Ja nu har jag städat klart på rummet och så nu bjuder jag på före och efter bilder!
Före:
Efter:


Lördag med Kristina
Publicerat den

Godmorgon!
Jag har sovit som en gud inatt, jätte skönt! Det var skönt förutom att pappas klocka ringde för att han skulle ut och jaga. Idag kommer Kristina hem till mig så jag måste städa på mitt rum! Vi ska nog äta godis, kolla på film sen blir det kanske lite kort knäppning.
Nu har jag funderat och funderat om jag ska strunta i att köpa en systemkamera och köpa kläder istället och sen lägga in några på ett bankkonto, vad tycker ni?
'


Jennie och Tilda
Publicerat den

Halloj!
Jag sitter och myser mer Jennie och Tilda. Gosigt som satan vi försöker ladda ner spel på min mobil men det går ju som vanligt inte bra. Vi funderar på att ringa hjälpcentret men varken jag eller Jennie vågar ring, hehe. Jaha vi får försöka lösa det på något sätt.
Pussar från oss!


Fredag fredag!
Publicerat den

Go'dagens!
Jag sitter i skolan och vi har svenska, vi ska skriva en resumé om filmen vi såg för ett tag sen.
Igår bloggade jag inte för jag va i badhuset med Cajsa och Kristina vi gymma, bada och basta så himla skönt! Så nu har jag träningsvärk men det känns okej för jag har inte haft det på länge!
Idag är det fredag och Jennie ska följa med mig hem, awesome! :D


Pannkaka
Publicerat den

Tja!
Nyss dansade jag med Michael Jackson, det är så roligt man fattar att man verkligen inte kan dansa jämförelse med honom! Jag ska nog ta och plugga lite alldeles snart fast först ska jag laga pannkaka, åh jag är så sjuk hungrig!


Tisdag
Publicerat den

Halloj!
Han precis fixat klart i köket sen vi åt.
Efter skolan va jag med Cajsa men hon har gått hem nu så är lite social på datorn ett tag nu. Vi har tagit kort på oss som senare kommer upp på bloggen (när jag har fått dom). Sen spelade vi Michael Jackson på wii, ja det gick ju sådär med det haha!



Rött
Publicerat den

Ny duschad och målat naglarna, rött blir det!
Inte värt att veta.


24/1
Publicerat den

Tjenixen!
Sitter i köket efter att jag har gjort biologi läxan, nu har jag bara fysik läxan kvar tror jag, haha. Jag ska läsa jägarexamen och en bok också... Ikväll blir det mammas hemmagjorda lasagne, mums mums säger jag bara! :D
Vi kollade på morden i midsommer på svenskan idag, det var helt tyst och väldigt spännande plötsligt skrek Emma till, haha jag skrattade och höll på att kissa på mig för jag blev så rädd!
Haha ja det är mitt otroligt roliga liv, haha!



Helgen
Publicerat den

Go'kväll!
Jag sitter i min otroligt sköna säng läser jägarexamen och sitter vid datorn, bra blandning? Ja jag läser om ekologi förstår inte så jätte mycket men jag försöker iallafall! Igår och idag har jag inte gjort så mycket kollat på lite filmer möblerat om i rummet plus att jag har ställt in lite grejer så nu ser det ut som ett rum, haha.
Ja och ikväll är det andra avsnittet av solsidan, det får man ju inte missa! :D


Mjölkchoklad
Publicerat den

Hej!
Just nu sitter jag i sängen med datorn i knät och äter mjölkchoklad, mums! :D Jag ska snart ta med mig datorn ner för jag ska kolla på let's dance.


20/1
Publicerat den

Tjatja!
Jahaja ännu en skoldag avklarad känns bra och det har varit en rolig dag. Först hade vi no med Bengan och där hände det inte mycket vi kollade på 2 filmer. Sen hade vi någonting haha kommer inte ihåg... Sen hade vi matte och då skulle vi göra några tester. Lunch var det sen och då va det fisk och sjömansbiff. Efter lunchen hade vi hemkunskap då skulle vi göra vårrullar som smakade skit rent ut sagt! Sista lektionen var idrott då hade vi samarbetslekar i snön och det var jätte roligt! :D
Mina fötter sover just nu och det är på väg upp i vänstra benet, inte kul!!


Hjälp mig och tyck till!
Publicerat den

Vilken header tycker ni?
Nr 1
nr 2
nr 3
nr 4


Har tungan någon muskel?
Publicerat den

Hejhopp!

Just nu ligger jag i sängen medans Ida dunkar musik på sitt rum. Jag ska egentligen inte sitta framför datorn för jag ska fixa i rummet och plugga men jag vill ta det lite lugnt ett tag, haha.
Vi slutade 13.10 idag och bussen kommer 14.50 så jag och Cajsa går helt spända till Valvet sen sätter vi oss i sofforna och efter några minuter är vi igång med vårat onödiga prat.
Cajsa: Har tungan någon muskel? Annars skulle man väl inte kunna göra så här? (hon lipar på ett underligt sätt)
Hanna: Ja, är inte det den starkaste?
Cajsa: Är inte det rumpmuskel?
Hanna: Nej det är väll hjärtat?
Cajsa: Eh, jag vet inte. Ska kolla det när jag kommer hem!
Hanna: Jag med!
När jag kom hem kollade jag upp det och då fick jag reda på att den största muskeln heter Gluteus Maximus  som är rumpmuskeln och den starkaste är hjärtat.
Har inget annat att skriva om så det får bli mitt och Cajsas värdelösa prat, haha! :D


Måndag 17/1
Publicerat den

Hejsan!
Nu sitter jag i vardagsrummet jag ska plugga och träna till prov. Det är snorhalt ute och jag har hållit på att halka x -antal gånger, haha! :D Idag har jag varit i skolan och det hände inte så jätte mycket. Nu ska jag ta och skärpa mig lite och fortsätta med plugget!



Packning
Publicerat den

Tjenare!
Jaha, vart ska man börja? Jag håller på att packa ner mina saker tills morfar kommer och ska tapetsera om, men jag har ett problem jag vet inte vart jag ska börja... Och för övrigt har jag inte gjort någonting, men nu ska jag återgå till packandet.


Ida gästbloggar!
Publicerat den

Hej!
nu sitter hanna och sminkar sig på sängkanten framför sin spegel, jag är redan klar med fixet!
kolla den här bloggen http://iidaaan.blogg.se/ det är min (a)
ha det bra alla
puss!


Underbara fredag
Publicerat den

Hej!
Nu sitter jag framför tv och kollar på jorden runt på 80 dagar. En rolig film hitils, allafall. Jag har sätt den en gång tidigare men jag kommer inte ihåg den, haha. :) Skolan idag har varit bra, det hände inte så jätte mycket.
Ikväll ska jag titta på let's dance och äta jätte mycket godis och imorgon ska jag på någon dans grejs, haha :)
Men nu ska jag återgå till filmen.
En gammal bild på mig!


Torsdag
Publicerat den

Halloj!
Fick åka hem med 14.50 bussen hem, Cajsa "den har nog redan gått" Jag "ja men vi kan kolla" Cajsa "där är den spring som fan!" HAHA!
Nu sitter jag vid min kära vän datorn och gör allmänt ingenting. Imorgon är det fredag och då händer det inte så mycket, skönt är det iallafall.



Lunchen
Publicerat den

Go' förmiddag!
Just nu sitter jag och mina kompisar och nördar framför datorerna. Det är lunch men vi ska inte äta för direkt efter är det hemkunskap och då ska vi göra pizza! :D Gud så gott!


Love actually
Publicerat den

Nu har jag kollat klart på love actually. As bra film jag rekommenderar den verkligen! :D


Sala
Publicerat den

Tja!
Kom nästan nyss hem från Sala. Tilda va hos tandläkaren och hon var så duktig!:D Just nu sitter jag vid min kära datorn fast jag vill kolla på en film men problemet är att jag har kollat på alla filmer som vi har och jag vill inte se på en som jag har sätt 1 miljon gånger.
Usch nu blev jag jätte sur för en på tv som sa "det är inte insidan som räknas!". Jo det är det! :O
Jag längtar så mycket tills morfar kommer och tapetserar om i mitt rum! Det blir typ någon grå lila färg på tapeten.



Dag med Kristina
Publicerat den

Hejsan!
Idag har jag varit med Kristina. Vi knäppte lite kort, åt och hade på ansiktsmasker! As mysigt! Hon åkte tyvärr hem för en stund sen och nu ligger jag och försöker få i ordning på alla bilder som vi tog, haha. Ikväll är det "Det okända" och dom är i Sätrabrunn! På tv 4+ klockan 21.00.
Bilder från dagen:


9/1
Publicerat den

Hej!
Sitter nu i soffan och kollar på dirty dancing 2 och jag är ensam hemma, hur kul är det lixom?! Imorgon ska jag kanske vara med Kristina om mamma och pappa går med på det!
Idag har jag inte gjort mycket hjälpt Emma med en header. Sen har jag kollat på en prinsessas dagbok. Så det har inte hänt så mycket.


Lördag
Publicerat den

Tjenixen!
Just nu sitter jag i sängen och känner mig otroligt ofräsch, så jag ska snart hoppa in i duschen. Idag har det varit riktigt segt jag och Ida har kollat på båda Arn filmerna. Imorgon är det söndag och jag vill vara med någon för jag orkar inte sitta hemma med min bästa vän datorn... Men nu ska jag hoppa in i duschen innan det blir tv tittande.



Låtar jag lyssnar på nu
Publicerat den



Branäs
Publicerat den

Hej!
Igår kom jag hem från Branäs det är därför jag inte har varit så uppdaterad, haha.
Vi åkte dit på söndag vi fick lov att gå upp 7 typ för att dom andra skulle komma till oss så skulle vi åka vid 9 men nej så blev det inte... Vi kom iväg vid halv 11 eller någon gång vid den tiden så fick vi åka i 5 timmar ungefär för det ligger i Värmland. Så vi kom dit vid ungefär 4 så vi hyrde skidor och så åkte vi till stugan och blablabla... Sen vaknade jag av Sofia och så åt vi frukost och sen åkte vi slalom, vilket inte gick alls någe bra i början, haha.
Vi kom hem vid 3 och då är man ganska öm i fötterna så vi tog och chillade lite och sen åt vi mat och sen bastade vi. Sen va det samma veva varje dag... Så jag orkar inte berätta allt, haha. Men Julia som är 4 fick åka någon lift karusell eller va man ska säga och sen ramlade hon & hon släppte inte taget om liftgrejen så alla barn som också åkte den körde in i henne och alla grät, haha det va ganska roligt att kolla på.
Det hände 2 pinsamma saker för mig:
1. Jag ramlade i knappliften och kom inte upp.
2. Jag ramlade framför en jätte snygg kille! :o
Ja det va ju typ allt som har hänt mig den senaste tiden & jag har tyvärr inga bilder där ifrån...