22 Augusti
Publicerat den

Ja, de var första skoldagen för mig idag. Allt gick bra som tur är och jag hoppas de går bra imorgon också men nu ska jag ta de lugnt och vila lite, kunde inte sova inatt. Haha var så nervös så jag nästan spydde men ja, de släppte när jag kom dit.
 


Sista dagen
Publicerat den

Hej på er!
Imorgon är de första gymnasiedagen och jag är jätte nervös, haha! Usch på ett sätt vill jag inte börja jag hade världens bästa klass i tre år och nu kommer jag inte gå med dom. Men ändå vill jag börja, träffa nya människor och så. Jag får hoppas de blir och kommer gå bra!
 


Lyckligare nu
Publicerat den



New in+
Publicerat den

I förrgår var jag, mamma och Ida i Västerås och shoppade. För mig blev de nya skor, jeans, tröja och bh.
Och för ett tag sen köpte jag hem en tröja och mobilväska.


Classic Car Week
Publicerat den

Självklart har jag glömt att berätta att för några veckor sedan var jag och Cajsa till Rättvik för att kolla på bilar. Jag är inte så förtjust i bilar men de är alltid roligt att titta på. Så de har blivit mycket bilar på min blogg den här sommaren.
 


Omgjord
Publicerat den

Från jeansjacka till jeansväst. Jag kände att min jeansjacka börja blir för liten i ryggen och armarna så jag gjorde om den till en jeansväst och den sitter mycket skönare nu, plus att jag ville ha en jeansväst så de passade ju galant.
 
Vad tycker ni?
 
 
 


7 Augusti
Publicerat den



Blåbärsskorgen
Publicerat den

Jag kom nyss hem från en liten tripp ut i blåbärsskogen, 1 liter ungefär blev de. Så nu avnjuter jag en skål med blåbär och mjölk.
 


Tårta
Publicerat den

Min underbara vän har fyllt 16 så jag åkte dit för att gratta och äta två sjukt goda tårtor.
 


Igelkott
Publicerat den



Middag hos musen
Publicerat den

Förlåt att jag inte har bloggat! Jag ber så mycket om ursäkt, jag har inte haft orken riktigt. De har varit soligt så jag har spenderat mycket tid ute och inte så mycket vid datorn.
Ja, så ni kanske undrar vad jag har gjort de här senaste dagarna, jag och Cajsa åt en mycket god middag hos musen. Sen har jag gjort mycket annat men de tar jag i några andra inlägg.