Mitt 2012
Publicerat den

Januari:Mitt nyår spenaderades med riktigt goa vänner. Får se om de toppas i år... 
 
Februari: Alla hjärtans dag va riktigt mysigt, många kramar och pussar fick man. De va även innebandy tunering i skolan som vi 9b vann!
 
Mars: I mars fick jag väldigt många bilder tagna, stod även model mycket också. Mycket hände med klassen under den här halvåret, vi vann i mars en tävling och fick 10.000 till klasskassan, riktigt grymt!
April: Fick klasskläderna, rosa tröja och grå byxor, mysigt värre! Sen tog vi även plojfoto då jag var Sandy i Grease. 
Maj: Valborg ungicks jag med vänner, brännboll stod på schemat och allt blev kaos, haha! Hade en mysig filmkväll med tjejorna, C och Musen. Blev även lite spa känsla där.
Och nu till en av några favorittider under 2012, GOTLAND! Åh de va en riktigt härlig och mysig tid, går knappt och beskriva men de va riktigt härligt, saknar de verkligen!!
 
Juni: Fotograferade jag hunden Alice. Var på studentfirande av fyra studenter. Fixade kärran till min skolavslutning, och gick även på middag med alla nior på skolan. Sen kom den dagen då jag slutade som också kommer vara en av dom händelser jag kommer komma ihåg starkt. Gråter lite inombords när jag tänker på den tiden, på hur mysigt och härligt vi hade de dom här tre åren... 
Ja sen va de då dax för midsommar, spenderade även den med vänner så de va en riktigt lyckad dag/natt.
Juli: Blev även under juli månad fotograferad och mycket kort blev tagna. De va Power Meet i västerås så där togs de mycket bilder! 
Augusti: Min underbaring fyllde år så firade henne. Så åkte jag med henne och hennes familj till Rättvik för där va de Classic Car Week. Mycket bilar fick man kort på den här sommaren må jag lova!
Under augusti hände ännu en sak jag inte kommer glömma, jag började gymnasiet. Började bygg linjen på Ösby och nu har jag fått riktigt många härliga pojkvänner och på de så har jag lärt mig slå i en spik, hehe!

 
September: Va model åt Emma Deleryd som fick riktigt många vackra bilder på mig.Lyssnade även sönder Feel again - Onerepublic, mycket bra låt! Så fick jag min första killkusin, 11 september föddes han.
Oktober: Hade första tävlingen med gruppen, ViPEROUS, vi kom på en fjärdeplats. Åkte även för att träffa lilla prinsen med familj. 
November: Åkte upp till Sundsvall för att åter igen tävla med gruppen och den här gången blev resultaten grymt, guld!! Åkte hem och firade senare min lillasyster några dagar efter. Sen va de min tur, 16 åring jappjapp! Jag skaffade mig instagram som ni kan följa. @hannaanderssoonn
 
December: Ja och i december va jag riktigt dålig på att uppdatera... Men hade dansuppvisning och de gick riktigt  bra! Under sista månaden på året ställde jag ut en bild på Culturen i Västerås som ni kan gå och se på. Sen va de då julafton som jag spenderade hemma med familj och släkt fick mycket fint och behövligt.
 
Och nu är de då nyårsafton. Hela mitt 2012 har varit minnesvärt, har haft de riktigt bra. Men även haft de riktigt jobbig. Men jag har lärt mig mycket och speciellt den här sista tiden. Jag har lärt mig att stå upp för mig själv och inte låta någon trampa ner på en oavsätt vad som händer, jag har lärt mig att inte ta skit.
 
Så kolla gärna igenom min blogg och se bilder och inlägg från mitt 2012! 
Gott nytt år på er mina kära vänner!
 


Svar
Publicerat den

Jag vill börja med att säga skäms på er. Fyra som har skickat frågor och ni är bra många fler som har kollat bloggen, är lite besviken på er... Men ja, som sagt så svarar jag på dom här frågorna jag har fått så hoppas jag ni är bättre nästa gång!
 
Hur ser ditt 1013 ut? Har du några planer eller löften?
Jag har lite planer på de nya året, ska kanske ut och resa och ska till rättvik i år igen för CCW. Sen har jag även nyårslöften men de kan man ju inte berätta för då går dom inte i uppfyllelse, eller hur? hehe
 
Berätta om din julafton, vart var ni? Med vilka? Vad gjorde ni? Vad fick du i julklapp?
Ja, min julafton då. Då va jag här hemma, men min familj och några från släkten. Vi åt mat, kollade Kalle Anka, öppnade julklappar m.m. Jag fick riktigt mycket i julklapp i år, mobilskal, pengar, nagelack, nagelvård, parfym, cupcakes ställ, ljus, en tröja m.m.
 
Bästa julklappen i år?
Jag kan nog faktiskt inte bestämma mig vilken som är bäst, fick så mycket fint!
 
Saknar du ditt ex?
Nej jag saknar inte mitt ex, de fungerade inte mellan oss tyvärr. Men saknar honom inte.
 
Hur ska en kille vara?
Jag tycker att en kille ska vara sig själv så klart(!!!) snäll, omtänksam, ödmjuk och framför allt tar sig tid att träffa mig.
 
Här är några bilder på mina julklappar, och även från julen.


Frågestund
Publicerat den

Japp, nu känner jag att en frågestund sitter fint. Så de är bara att fråga på!


23 december
Publicerat den



Onsdag
Publicerat den

Hej på er!

Imorgon är de sista skoldagen sen är de jullov. De kommer sitta riktigt skönt kan jag lova er! De kommer nog inte hända speciellt mycket på lovet. Sen har jag inte kommit på vad jag ska hitta på på nyårsafton, men jag hoppas de kommer hända något roligt då iallafall!
Vad ska ni hitta på?
 

Just ja jag har glömt berätta men jag ställer ut en bild på culturen i västerås, så gå gärna dit och kolla kära vänner, finns många fina bilder att se på!
 


Min favorit just nu
Publicerat den



Instaweek
Publicerat den



Dansuppvisning
Publicerat den

Den 1-2 december hade min danskola dansuppvisning så jag knäppte lite kort och filmade, tyvärr så kommer ni inte kunna se filmerna men lite av bilderna iallafall. Och jag vill bara säga att vi bjuder på oss med våra vackra peruker!
 


Dålig uppdatering
Publicerat den

Hej min kära!
 
Jag har inte slutat blogga, men har tyvärr inte ägnat så mycket tid åt datorn. Jag ska försöka bli bättre jag lovar, som jag gjort flera gånger tidigare men nu menar jag de! 
Idag ska jag iallafall ner på julmarknad och köpa julgodis. Och så har jag bakat med min storasyster.
Ni kan gärna ge förslag på vad ni vill att jag ska skriva om. Tänkte ha en frågestund snart men vi får se hur de blir med den saken...