Blommor +
Publicerat den

Jag provade Emmas macro objektiv igår, riktigt svårt och klurigt var de att fota med den!!


Easter holiday
Publicerat den

Hej!
Min dag har varit riktigt bra och nu har vi påsklov! Jag kommer nog inte göra något speciellt, de ända som är inplanerat är danstävlingen imorgon och så ska Cajsa, Emma och jag grilla någon dag när vädret är på våran sida.
Kramar!


Vinnare!, Torsdagstema, I like
Publicerat den

Hej!
Jag är så överlycklig! Min klass vann miljökampen och skrapade ihop 10 000 till klasskassan. På bilden nedan ser ni de tre som gjorde finalen. Jag måste säga att de är så duktiga.
Haha, och våran no lärare ska köpa två tårtor till oss imorgon också så hela klassen kan fira!
I like!


Pink, spring +
Publicerat den



Krokusar, +
Publicerat den

Jag har knäppt kort på lite krokusar, eller jag tror de heter de haha!
Vad tycker ni? Riktig vårkänsla inte sant?


23 mars
Publicerat den

Hej!
Jag måste bara säga att min klass är helt gryma! Vi är den bästa klassen i Sala kommun så nu har vi garanterat fått 5 000 kr till klasskassan och vi kan få 10 000 kr om vi vinner mot Heby kommuns bästa 9or. Glad och stolt över oss!
Tycker ni om bilderna?


Photoshoot +
Publicerat den

Modell | Jag
Fotograf | Emma Deleryd | www.deleryd.blogg.se


22/3
Publicerat den

Hej!
Jag kom nyss hem och nu ska jag äta. Sen ska jag fixa mig lite, blir Emmas model idag. Så nu kommer de nya fräscha bilder hit och jag ska bli lite bättre på att blogga då med!


Vass
Publicerat den

Vad tycker ni om dessa bilder?



Skogen
Publicerat den

Hej mina vänner!
Ni kan inte gissa vad jag har gjort idag! Jag gick upp klockan 5, åt frukost med pappa och systrarna, sen åkte vi ut i skogen. Jag och några andra barn i jaktlaget gick i ett drev medans föräldrarna satt och försökte skjuta lodjur, men de kom ingen tyvärr...


Orange +
Publicerat den

Hej!
Jag ska snart åka till träningen. Mamma kom precis och sa att hon har köpt en sak till mig, blev jätte glad! Ett orange linne med öppen rygg.
Häftig färg inte sant?


13 mars
Publicerat den

Hej!
Håller på med läxor och grejer, jag har riktigt mycket den här veckan.. Två nationella prov och en massa läxor. Kände att jag måste ta en paus från pluggandet och göra ett inlägg. Jag har inte så mycket att skriva om dock så jag ska se om jag hittar några fina bilder!


New in +
Publicerat den

I onsdags köpte jag denna skönhet! Tänk er den med jeansshorts och brunbrända ben, usch vad mycket jag längtar till sommaren!
Fin va?


Torsdagstema, I Like
Publicerat den

Idag är det så tråkigt väder! Jag längtar tillbaka till sommar, sol och något jag verkligen gillar... JORDGUBBSTÅRTA!!
I like.


Hjärta +
Publicerat den

Hej!
Jag ligger i min säng för tillfället och har nyss kommit ut ur duschen. Jag tänkte dela med mig av en häftigt grej jag kan göra med läpparna..
Ser ni de? Ett hjärta! Måste påstå att de är väldigt coolt, prova och se om ni kan, haha!


Första skoldagen
Publicerat den

Hej min kära!
Jag sitter i soffan och försöker lära mig hur man räknar ut watt och sånt. Första dagen i skolan idag, den var helt okej, inte så jobbig som jag trodde. Men imorgon kommer de nog bli jobbigare, då jag tror jag är mycket tröttare!
Men på något sätt känns det inte som att de här fyra veckorna inte kommer vara så jobbiga, riktigt taggad på skola. Haha de låter helt sjukt!


Snödroppar +
Publicerat den



Nya tavlor
Publicerat den

Hej!
För ett tag sedan köpte jag ett par zebra tavlor, och nu är dom uppe!
Vad tycker ni?





Bakar pizza
Publicerat den



picknick
Publicerat den



Vår
Publicerat den



1 mars
Publicerat den

Hej!

Jag sitter nu i soffan och tittar på tv. Men jag tänkte ta en promenad, så himla fint väder ute! De får mig att längta efter sommaren ännu mer!!