weekend
Publicerat den

Hej!
Jag har precis fikat på lite kladdkaka och grädde, riktigt gott var det!
Igår bloggade jag inte för jag var med mina kusiner hela dagen. Vi ritade, åkte pulka, kollade på film och sov lite. Dom är så söta. Julia åt up mitt godis och då fågade jag;
- Julia har du ätit upp min choklad?
- Nej jag lånade bara lite...
Haha sjukt söt hon var.
Idag har jag inte gjort så mycket bakat kladdkaka, läst jägarexamen och kollat på tv.
Hörs!
Sen besöket på gotland med bästa Jennie!


Bilder
Publicerat den

photos by Cajsa


Skolan
Publicerat den

Halloj!

Just nu sitter jag vid mammas dator och vi har precis ätit hemmagjord lassagn! As gott ju! :D
Idag har jag vi varit och jagat. Vi fick inte se något speciellt och man bara stod där och frös plus att man glodde på en lada och varken hunden eller någon räv kom fram... Aja bättre lycka nästa gång, eller?
Efter det hade lunch sen hemkunskap och då skulle vi skriva några frågor sen slutade vi tidigare. Innan vi hade slutat så började vi idrotten och då hade vi prov. Gick sådär fattade inte alla frågor riktigt... Sen slutade vi ungefär 1 timme tidigare! :D
men nu ska jag fråga om jag får ta glass!
Over and out/ Hanna

Sjukt gammal bild på mig!


Har nyss...
Publicerat den

Har nyss ätit upp maten och nu sitter jag i sängen med datorn. Det blev ugnspannkaka, mums! :D
Va inte i skolan idag för jag hade så sjukt ont i ryggen... Men imorgon ska jag dit och då ska vi som har jägarexamen åka och jaga räv och hare. Roligt ska det bli, vi kommer tillbaka till skolan vid lunch och efter det har vi hemkunskap och idrottsprov. Sen åker jag hem, sköönt!
Jag hittade laddaren till kameran så nu kan jag visa mina kläder!
Adios! 


19.51
Publicerat den

Hej läsare!
Sitter i sängen och lyssnar på musik just nu är det "jag kommer" med Veronica Maggio, bra låt tycker jag.
Idag har jag varit med Kristina, vi kollade på två filmer sen masserade vi varandra och det kan jag säga er behövdes! Har världens träningsvärk sen igår. Kan nästan inte röra mig förns det gör ont..
Men nu ska jag ta och plocka undan lite filmer.
Bye!


Innebandy
Publicerat den

Hola!
Innebandy tunering i skolan idag, slutade med att vi kom 4a och att jag fick en svullen näsa... Fick det ungefär vid 11 och det gör fortdarande ont... Aja inget att gnälla över. Nu sitter jag vid mammas och pappas dator och ska snart hoppa in i duschen och äta mat.
Puss!
Google bild


Sundsvall
Publicerat den

Godmorgon!
Har nyss ätit frukost efter en skön nattsömn. Vi kom hem från Sundsvalls tävlingen runt halv 1 och jag var helt slut eftersom vi fick lov att gå upp kvart i 4... Det gick inte alls något bra på tävlingen glömde bort dansen och jag kom verkligen inte ihåg den! Tilda däremot kom 5a och hon fick en prick, jätte bra jobbat av henne tycker jag!
Det var typ allt som hände och nu ska jag kolla på reprisen av meloifestivalen ;)
Kram!


Fredag 18/2
Publicerat den

Tjenixen!
Kom nyss hem från att ha handlat. På teven just nu är det amigo och va han som är programledare är irriterande jag tycker att han är alldeles för mycket! Haha ja det är mitt roliga liv sitter och får spel på hans röst.
Ikväll blir det tacos, let's dance, chips och så ska man lägga sig klockan 9.
Jag är så glad också för att jag hade 43 av 47 på biologi provet och sen på fysik provet hade jag 22/37 eller något sånt.. Det var inte så bra men jag blev godkänd som var vid 20 poäng, yey.
Sen vill jag bara ta och gratta SofiaL för att hon fyller år idag! :D
Ciao!



Torsdag
Publicerat den

Hej!
Sitter i soffan med dansdräckten på för jag ska "prov dansa" i den för mamma. Idag har jag varit i skolan, vi spelade kotten/täcknet, gud så vi skrek och garvade. Fast det roligaste var när jag och Cajsa vann ;).
Idag kom mina kläder också as nice! Fast jag ska inte ha klänningen för den ser ut som ett tält på mig :s.
Kort kommer imorgon, om jag hittar laddaren...
Hörs!


Smink party
Publicerat den



Snabbis
Publicerat den

Halloj!

Just nu sitter jag i skolan med min underbara klass. Vi ska ha so och det är inte kul alls...
Igår var jag på sminkparty med Cajsa hos henne. Sjukt roligt var det.
Men nu börjar lektionen så kag måste dra...


Helgen
Publicerat den

Tja!
Jag har inte bloggat på hela helgen för att jag har inte suttit vid datorn...
I fredags va jag med Kristina vi åt mat och masserade varandra, tack för kvällen tjejen!
I lördags va jag i Falun på danstväling, det var Tilda som dansade men det gick tyvärr inte så bra för henne den här gången...
Idag har jag kollat på tv och jag satt mig nyss vid datorn för att jag ska skicka in en grej till skolan som jag inte skickade in i fredags.
Ja det är de som har hänt den här helgen.
Ciao!



Vackert!
Publicerat den



17.23
Publicerat den

Bonjour!

Visst säger man så? Haha, jag är en riktigt duktig tjej på franska! Jag har precis gjort klart ledaruppgifts grejen tills på måndag, jag hoppas att det blir bra!
Snart ska jag sätta mig i soffan och kolla på Bolt med Tilda och efter det ska jag städa rummet.
Skolan idag va okej, roligast va på idrotten när vi åkte pulka/matta, mumsigast va på hemkunskapen då vi åt glass, tråkigast var på matten och där jag var flitigast va på no när jag gjorde läxan.
Bra information, jag vet.
Au revoir!


17.02
Publicerat den

Hej läsare!
Jag har nyss stoppat i mig lite bränsle och sitter nu vid datorn. Så skönt att bara sitta vid den när alla läxor är avklarade! Skön dag i skolan idag, va som vanligt fast ändå inte. Haha vet inte varför den inte va som vanligt men ändå va det.
Men nu ska jag ta och grädda pannkakor till systrarna.
Höres!


OUTSIDE
Publicerat den

Hejsan!
Ligger i sängen efter att jag har varit ute och knäppt lite kort, det är sanslöst så kallt det är ute! Jag höll nästan på att förfrysa!


Bachata
Publicerat den

Tja!

Jag har precis slutat med läxorna, jag orkade inte med det längre för jag fattade ingenting! Fast jag ska nog ta och träna engelska tills imorgon, det blir nog lite matte med.
Snart är det mat också mammas underbart goda potatisgratäng! Haha ja mitt liv är väldigt roligt just nu tänker bara på mat och läxor.
Ida kollade nyss på dansskolans hemsidan och då har de nyss fixat så man kan dansa bachata, hur kul är inte det?


I rymden finns inga känslor
Publicerat den

Hola amigos!
Jaha nu är det söndag igen, inte kul för imorgon är det skola... Jag tror jag har fått skolfeber eller något sånt jag orkar verkligen inte med den nu...
Min helg har varit mysigt, det har inte hänt så värst mycket. Igår kollade jag och Ida på en massa Astrid Lindgren filmer. Riktigt mysigt var det. Sen kollade vi på Melodifestivalen det är trevligt att det är igång igen, jag har någon för kärlek till de. :) Idag har Ida, pappa, jag och Tilda kollat på "I rymden finns inga känslor", haha pappa han skrattade så han nästan började gråta! En film att rekommendera!
Nu ska jag ta och göra ett test på Jägarförbundets hemsida, hoppas det går bra.
Kram!



Fredag
Publicerat den

Hej!
Som vanligt sitter jag i min säng... Jag har inte gjort så mycket än på kvällen, jag kollade nyss på The ugly truth. Den filmen är nog en av de bästa filmerna som jag har sätt! :) Jag ska nog kolla på let's dance och äta godis ikväll, mumsigt!
Hörs!


Filmer och lite annat
Publicerat den

Go'kväll!
Ligger i sängen efter att jag nyss åt mat. Jag ska nu ta och bädda ihop min fåtölj/säng där Kristina sov i Lördags. Jag har inte riktigt orkat att plocka undan den, haha lat som man är. Idag har det inte hänt så speciellt mycket, skolan och sen åkte jag hem och kollade på "Baksmällan", det är en grymt rolig film tycker jag! Ja i förrgår kollade jag också på "Salt" och "Kick as" jag tycker inte dom va så bra... Kick as va helt brutal de bara sprang runt och lekte super hjältar och mörda varandra, hur kul är det lixom? Salt va inte heller så bra den va bättre än Kick as men då sprang Angelina Jolie och mördade en massa presidenter, aja gillar nog bara kärleksfilmer! :D
Ida sa att jag skulle komma in på hennes rum och sen så vaxade vi benen fast vi drog bara 2 gånger för det gjorde för ont, så gör det inte!


Böcker
Publicerat den

Hola!
För ett tag sen åt jag klart, riktigt gott blev det! Sen så satt jag och Tilda oss vid min datorn och sen skulle hon läsa 15 min för mig, haha hon läste först "En rejäl ryggsäck" som hon nyss läste ut och nu ska hon läsa "Hemska Harald" roliga namn på böckerna. STRÖMMEN GICK, bra nu kom den tillbaka. Shit jag höll på att kissa på mig, det blev helt svart i hela huset... :S
Kolla gubben längst ner på höger sida!


Onsdag
Publicerat den

Tja!

Jag står just nu vid spisen och gör cowboysargryta, mumsigt! Idag ska jag åka och träna med Tilda, dance time.
Hinner tyvärr inte skriva något mer för jag måste passa maten.


18.58
Publicerat den

Tjenare!
I skolan idag hände det inte alls mycket. Fick sluta halv ett ungefär sen fick jag skjuts av Sussie, tack så mycket! jag fick bilderna på mig och Cajsa. Nu sitter jag i soffan men datorn i knät och kollar lite på bolibompa, haha! Det är REA och jag kommer ihåg när man tyckte barnen va så coola. Men nu ska jag ta och göra någonting annat.