Nyårsafton
Publicerat den

Go'eftermiddag!
Idag har jag varit i Västerås och det va jag igår med. Jag köpte ett par vantar och en mössa. Och igår köpte jag ett underställ, haha inte så roliga grejer men bra att ha iallafall :D. Idag är det nyårsafton och jag ska bara sitta hemma och inte göra någonting... Aja får nog försöka hitta på något :)


Disney lan
Publicerat den

Tjenare!
Nu ska jag och min kära stora syster lana Disney filmer :D. Nyss tog jag lite mat och före det knäppte jag lite kort på mig själv.


Fixat bloggen
Publicerat den

Hej!
Nu har jag fixat en massa saker på bloggen, eller massa saker kanske det inte är men lite iallafall. ;) En gästbok, smilisar och en bakrundsgrej, haha :)


Sommar kläder som jag ska köpa
Publicerat den



Mumsig Tisdag
Publicerat den

Hejsan!
Idag har jag inte suttit vid datorn något förens nu, känner mig riktigt stolt faktiskt! Idag har jag städat mitt rum vilket verkligen behövdes! Sen har jag bakat kladd kaka, mumsigt surru. Sen kollade jag och Ida på Superhjältarna. Annars har det inte hänt så mycket. Imorgon vill jag vara med någon så hör av er om ni vill hitta på något.


The Holiday
Publicerat den

Hej!
Nu ligger jag i soffan med pappa och kollar på The Holiday. Ska nog sova efter det, haha.
Godnatt och god jul!


Ulrik Munther - Boys Don't Cry
Publicerat den

Söt kille!


Dan före dopparedan
Publicerat den

Hola amigos!

Idag är det den 23 december, dan före julafton. Längtar inte som jag gjorde när jag va liten men aa så kan det vara. Jag, Ida och Tilda har nyss kollat på film och nu väntar vi på att farmor och Åke ska komma för vi ska ha en mini jul. Mamma och Pappa jobbar så dom kanske inte kommer hinna hem. Igår fick vi jullov det va nice. Fast jag, Ida, Tilda och mamma är förkylda... Och jag har snor i hela skallen!  Men nu ska jag ta och borsta håret.


Happy day!
Publicerat den

Tjenaretjenare!
Sitter i köket och väntar på mat för jag är hungrig som en lite gnu... Kom nyss hem från Emma, vi kollade på tv och pantade burkar. Haha det gillas! När jag och Emma hade pantat klart fick vi köpa vad vi ville och så klart blev det godis tills imorgon, haha!
Skolan idag då, jo vi hade vanliga lektioner fast det är 1 dag kvar till jullovet... Imorgon blir det iallafall en chill dag, vi kollar typ på film hela dagen, fast det är inte samma som tur är haha. Ja och ikväll ska jag nog bara kolla på tv och äta mat kanske duscha men det vet jag inte.



Cindy: Ulf glöggen är alkohol fri!
Jerry: Fjortis!


Söndag
Publicerat den

Hej!
Idag har jag inte gjort någonting. Suttit vid datorn och kollat på tv, skolan sliter mycket på en nu för tiden. Skönt att det blir jullov på onsdag. Ja jag ska nog ta och städa rummet, fast jag är så jäklans trött idag så vi får se hur det blir med den saken. Farmor och hennes sambo skulle ha kommit och ätit lite mat och så skulle vi ha en mini jul, men det är snökaos så då skulle dom inte komma...


California king bed - Rihanna
Publicerat den



Kusinerna
Publicerat den

Tjenare!
Idag när jag och Ida gick till bussen så va den 45 minuter försenad! Så vi va jätte sura på busschauffören, fast den hade fastnat, hehe. Så vi va 15 minuter försenade till lektionen... Sen har det inte hänt så jätte mycket, vi bestämde att vi skulle kolla på American Pie Beta House på svenskan på onsdag. Nu sitter jag i sängen vilket jag alltid gör. Tilda och Julia tittar på film, Ida, Mamma och Sofia lagar mat och pappa är ute i garaget tror jag. Sofia (1) och Julia (4) ska sova hos oss inatt, mysigt som sjutton!


Man måste vara underlig ibland!
Publicerat den

Hej alla läsare!
Idag va jag i skolan, vi åt julmat på lunchen och sen på hemkunskapen trevligt. När jag kom hem åt jag lite och sen gick jag ut och skottade, sugit haha. Nu ligger jag i sängen och kollar lite grejer så ska jag snart börja träna till läxan imorgon, usch jag fattar inte hur man kan lägga en läxa nu?! Nyss kom Tilda och pappa hem.
Haha jag berättade för Martina att jag somnade hos tandläkaren och det tycket hon va jätte kul? Jag fattar inte, haha.


15/12
Publicerat den

Hola!
Kom nyss hem från skolan och nu sitter jag och Ida och äter mellanmål. Det blir mackor och juice, mums! När jag har ätit upp ska jag chatta lite med mina underbara vänner. Sen ska jag läsa lite jägarexamen. Men jag har inget mer att skriva om nu.
Bilder sen studiepasset!


Lucia
Publicerat den

Hejsan!
Idag är det Lucia och Vincent fyller 14 år! Grattis grattis! Skolan har varit och kollat på Lucia, det va mysigt och kul att slippa alla lektioner som vi hade på morgonen. Nu sitter jag utanför B1 och väntar på att matten ska börja. Sen har vi bara vanliga lektioner och sen ska jag åka hem och läsa, läsa och läsa.


Julmarknad i Sätrabrunn
Publicerat den

Hejsan!
Fick lov att gå upp 8 för att klassen ska stå på julmarknaden. Det var iskallt så jag tappade känseln i tårna... Ida och Sofia skulle gå på toa då var det en tant som gick ut utan byxorna uppdragna, och va vi skrattade sen när de berättade! När jag kom hem kollade jag på Coyote Ugly, grymt bra film! Sen kollade jag på någon annan på 5an som jag inte kommer ihåg va den hette, haha. Nu ligger jag i soffan och har datorn i knät.


Mysigt
Publicerat den

Hejhej!
Va i skolan idag, som vanligt. På idrotten hade vi olika bollsporter, det va jätte kul! Vi spelade något handikapp spel vi hade bindlar på oss och sen skulle vi rulla en boll med pinglor i, haha jag suger på att förklara. Igår åkte jag och Ida till Sala för jag och mamma skulle klippa oss och sen skulle vi köpa lite julklappar. Mysigt! Nu sitter jag i soffan och kollar lite på tv. Det är typ förkväll och det suger, haha.
Imorgon får in en bild på håret!


16.00
Publicerat den

Hej!
Skolan idag då, inget speciellt hände som vanligt. Just nu sitter jag och kollar på toy story 3, mysigt. Men jag ska egentligen göra annat. Jag måste tex städa rummet fast det orkar jag inte, haha. Men nu ska jag åter gå till det jag höll på med kollar på film.


Bilder från dansuppvisningen
Publicerat den

Ursäkta kvalitén på bilderna.


Måndag
Publicerat den

Halloj!
Just nu sitter jag i skolan. Vi hade klädsim, haha det va roligt! Sen åkte vi till skolan igen och så åt vi mat och sen hade vi matten nu har vi hål och så väntar jag på att jägarexamen ska börja. Sen slutar vi för dagen.
Jag har inte skrivit i helgen för jag har varit på dansuppvisning hela hela helgen. I lördags dansade jag och Ida sen i söndags dansade Tilda. Det va riktigt mysigt. Sen i söndags va vi på stan ett tag och då köpte jag smink, ett vitt linne och sen ett par skor.


16.32
Publicerat den

Go'eftermiddag!
Har kommit hem från skolan nu. Orkar inte berätta om den för de är för tråkigt, haha. Nu sitter jag i köket med Ida och vi nördar framför våra datorer. Senare ikväll ska jag läsa jägarexamen, tv, duscha och sen gå och sova. Imorgon är det dansuppvisning vid Carlforsska scenen. Amanda och Kristina ska komma och kolla! Dom ska ta lite kort så ska jag få dom sen.


Torsdag
Publicerat den

Hello!
Va kallt det är ute nu för tiden! Så fort man går ut förfryser hela kroppen!
Jag har varit i skolan idag, först hade vi no prov. Jag tror det gick bra. Sen hade vi so då hände det inte så mycket vi kollade på någon film bara. Sen gick vi till matten, den var roligare idag än den har varit på länge men jag vet inte varför, haha. Lunch va det sen det var korv och makaroner om jag minns rätt. Sen hade vi hemkunskap då gjorde vi lussekatter, MUMS! Sedan hade vi dans på idrotten det gick bra tycker jag, förutom när jag fick vara killen haha.
Nu sitter jag i köket och lyssnar på julmusik. Vi ska äta vofflor och sen ska vi åka till John Bauer gymnasiet...


1 december
Publicerat den

Hej!

När jag satt på bussen till skolan så va det 23 minus grader ute! På svenskan idag fick jag gå och hämta min dator på Valvet för vi behövde ha den då. Sen har det varit som vanligt inget speciellt har hänt. Nu ligger jag i soffan och kollar på Byggare Bob eller det är Tilda som gör det, haha. Senare ska jag göra lite skolarbete för vi har no prov imorgon, så kul! Ikväll ska jag kolla på Paradise Hotel.
Sen har jag fixat en fin text till slutet på varje inlägg.