30/9
Publicerat den

Tjenare!

Lyssnar på musik och ska börja packa tills imorgon, tidigt blir de.
Laddar kameran, packar kläder och letar efter lite kläder också.
Sen ska jag ta och sova tidigt ikväll så jag orkar upp imorgon, ska ju till Söderhamn och de är ungefär 2,5 timmar man ska sitta i bilen för att ta sig dit.
Är taggad och håller på att taggar extra mycket när jag lyssnar på bra musik, haha!
Lite blider från dagen


The blue bench
Publicerat den

Hej!
Hemma nu, ska ta och kolla på vad jag kan köpa för kläder till danstävlingen på lördag i Söderhamn. Har ingen aning på vad jag ska ha eftersom jag inte får ha glitter... Men jag hoppas jag hittar på något, har iallafall en nöd lösning ifall jag inte skulle hitta något passande.


motljus +
Publicerat den

Gick ut på gården och knäppte kort, jag tycker det är så himla fint med motljus. De blir som en romantisk och drömmande känska vilket jag gillar.
Tycker ni också om dom?
Själv tycker jag dom blev riktigt bra!


27/9
Publicerat den

Hej!
Sitter och tittar på lite bilder som jag tog igår, hoppas dom blivit bra. Och så tittar jag på tv och äter en massa Lillebrors bästa.
Ska ta lite blider och läsa lite mer i instruktionsboken vilket jag inte är så sugen på, men jag vill lära mig kameran så snabbt som möjligt så de blir mycket bättre bilder.
Lite bilder på när jag och Markus hackade grönsaker.
Och på mina kära kolor.


Canon +
Publicerat den

Hej!
Nu kommer jag att börja fotografera med en Canon eos 600D. Den godingen är min! Åh är så himlans glad över att jag äntligen har fått den.
Köpte den igår och ska försöka lära mig den idag, så de blir nog läsa i en bok jag fick med mig och instruktionsboken, haha lycka till Hanna.
Kramar!


Bio+
Publicerat den

Hej!
Har haft en jätte bra dag, vaknade 11. Gick upp gjorde frukost åt familjen sen gick jag och städade rummet, och de behövdes! Sen duschade jag och åkte till Västerås med Cajsa och Emma. Vi kollade på bio, Bridesmaids. Riktigt bra och rolig film! Den rekomenderar jag stort till er alla!


human body
Publicerat den

Kollade på svartvita bilder på google, och jag hittade dom här.
Visst är dom inte fina?


I wan't to play hide and seek
Publicerat den

Lite bilder från skogen dag i skolan igår.
En bild på mig och kristina när vi var troll.
Fotograf: Emma Deleryd


Musik
Publicerat den



skogens dag
Publicerat den

Hej!
Ska alldeles strax ta och gå till skolan. Skogens dag är de, någon tema dag. Då ska jag och några andra vara troll och läsa böcker och ha hinderbanor för några barn som går på dagis. Sen ska vi ha orienteringstest hoppas de går bra!
Åker hem tidigare idag också för jag ska till sjukgymnasten, sen ska jag dansa senare på kvällen igen. Gjorde de igår också, riktigt svettigt!


20/9
Publicerat den

Hej!
Är i skolan just för tillfället och ska ha so. Har inte skrivit för att jag har varit med Kristina och haft de ledigt. Va med min kära pojke igår också.


Fredag
Publicerat den



Tillbaka i tiden
Publicerat den

Hej!
Tänkte visa lite på när jag och mina vänner hade dans- och sånguppvisningar. Älskar att titta tillbaka på dedär! Jag ska berätta att jag har en vit tröja på mig och står på vänster sida när 4 av oss dansar, sen är jag också på vänster sida när jag och Elvira dansar. Och kolla in mig när jag är en av killarna i grease, har gul slips tror jag. De jag tycker är bäst med den här filmen är när vi pumpar järnet på slutet, haha!


Hos morföräldrarna
Publicerat den

Hej!
Är hos mormor och morfar just för tillfället. Har varit på massage och fick mina knän teipade, så nu är det lite svårt att gå och sitta.
Jag har inte skrivit för jag har som sagt ganska mycket i skolan så de blir lite stressigt men jag ska göra så gott jag kan!
Kramar på er.


pluggning
Publicerat den

Hej!
Sitter här med en hel hög av alla soters läxor! Engelska, Spanska, Hemkunskap och no prov imorgon. Ojojoj, blir mycket den här veckan! Samtidigt som jag ska läsa Anne Franks dagbok, fast det går ganska fort att läsa den.
Men jag ska ta och fortsätta med pluggandet.
Lite svårt att hinna med kompisar, pojkvän, träningar och skolan samtidigt...


black & white
Publicerat den

Trött och slut, nu ska jag ta och fixa mig iordning, äta frukort och pallra mig iväg till skolan.


Baby there's a shark in the water
Publicerat den

Har nyligen parat ihop lite strumpor och tränat på engelskan samtidigt som jag lyssnar på musik och dansar. Bra kombination där, haha!
Nu ska jag ta och sätta mig vid tvn ett tag innan jag ska lägga mig tidigt, känner att jag behöver ganska mycket sömn efter helgen!


In the forest+
Publicerat den

I dream myself far away, where everything is perfect.


Glad+
Publicerat den

ÅH, ska börja dansa igen! Känns toppen i hela kroppen, haha de rimmade! Jag är hur glad som helst.
Sen ska jag kanske börja simma med Emma också, kanonens!


Autumn + photography
Publicerat den

Har nyss varit på en liten fotorunda med Emma, blev en hel hög med bilder. Mat i magen har jag fått nu också, inte så dumt de heller.
Ska ta och göra läxor, kemi och sen läsa "Anne Franks dagbok" typ miljoner sidor nej men nästan!!


Besök
Publicerat den

Hej!
Nu har jag ätit tacos och jag har besök av mina kära små kusiner. De kommer vara här ända tills på måndag. Det kommer nog inte bli några långa sovmorgnar kan jag ju berätta. Men sova gör man ju när man dör, haha!
Ja, nu ska jag nog ta och sätta mig bredvid Julia och kolla på någon barbie film.
Kramar!


Det är okej att känna
Publicerat den



dancefloor hits
Publicerat den



Let me see your body go like maraca-ca-ca-ca
Publicerat den

Hej!
Kom precis ut ur duschen. Sprang en sväng med Cajsa idag, känns jätte bra nu! Tog och strechade lite och sen gjorde jag våfflor, mums säger jag bara! Sen hoppade jag in i duschen så ja nu sitter jag här, ska packa klart sen sova. Imorgon ska jag sova hos Kristina, mysigt!


New in+
Publicerat den

Har nyligen ätit mat och nu ska jag göra engelska läxan. 20 glosor eller något sånt.
Följde med mamma och handlade lite mat och fick med mig hem tuggummi och dextro! Sen kom Ida hem med en vit stickad tröja!


6/9
Publicerat den

Hejhej!
Martin hälsar.
Tog nyss en liten pause från bloggandet. Men nu så är jag igång ingen.
Jag har varit med mina super bästa kompisar, vi kollade på Love & other drugs, Red riding hod och Just go with it. Bra filmer, rekomenderar dom verkligen!
Sen va jag med min underbara pojke.
Ja för tillfället är jag i skolan och ska snart ha spanska. Sen slutar vi halv 3.


1 september
Publicerat den

Kom nyligen hem från Cajsa, spelade lite spel och kollade på en film när hon och hennes syskon var små. Haha hur gulliga som helst ju!
Ikväll ska jag bara kolla på robinson om de är och sen ta och sova. Är hur trött som helst har haft idrott i stort sätt hela dagen.
Ciao