Året som gått, 2013
Publicerat den

Januari:
Va på tjejkväll och hade så himla roligt!
 
Februari:
Sov lite spontant över hos musen en kväll i februari, det var länge sen jag sov där!
 
Mars:
Åkte till Gävle och kollade på min första hockeymatch, BRYNÄS!
 
April:
Hade en mysig dag tillsammans med Cajsa och Musen, bullfika i brunnen.
 
Maj:
Det var den bästa månaden på hela 2013. Var på Al pitchers påtårtour med Cajsa, hade så ont i magen av allt skratt. Jag blev även så himla förälskad i Fredrik. Tog ett första dopp med han och Ida. Åå mitt maj<3
 
Juni:
Oj, juni var också en av dom bästa månaderna! Så mycket jag gjorde då. Fick mitt sommarlov, var på Elviras student, var på cityfestivalen och såg bästa Oskar Linnros(oförglömligt), hade ett mysigt midsommar med familj, kärlek och vänner, åt god mat med mina bästa vänner Cajsa och Musen, så tog även jag och Cajsa en kvällstripp till gropen för att bada, men blev det något bad...?
 
Juli:
Även en fantastisk månad i sommras. Sommarjobbade för första gången på dagis, åå de var så mysigt. Var på powermeet med familjen och Fredrik. Åt massor av Ben & Jerrys, var på sommarpubarna i brunnen. Var på Gröna Lund med mormor, morfar, Ida och Tilda. Var på landet med Musen, åkte till Elsas i Norberg och fika med Ida och Fredrik. Åkte ner till Lidköping med familjen, åå renarama paradiset! 
 
Augusti:
Den här månaden åkte jag som förra sommaren till Rättvik med Cajsa. Badade hos morfar med systrarna och Fredrik. Haha, började övningsköra, dog litegrann. Återgick till skolan och alla rutiner och klippte av håret.
 
September:
Åkte ner till Lidköping med Ida och Fredrik för att vara barnvakt åt lilla Albin. Åt middag med kusinerna på pappas sida. Firade Albin på hans 1-årsdag. Knäppte kort på ANTiDOTE när dom hade uppträtt på Erikslunds shoppingfestival.
 
Oktober:
Bloggade väldigt lite den här månaden.. Undra varför? Har knappt några bilder, men kommer ihåg att jag och Fredrik åkte till Västerås för att äta på Spicy Hot. Så körde jag på som vanligt i skolan.
 
November:
Jag hade tjejmiddag, Tilda och jag fyllde år. Jag, mamma och Tilda åkte till Helsingborg för att tävla. Jag och min kära firade 1/2 år tillsammans, bästa!
 
December:
December månad började med dansföreställningar. Så var de tjejkväll hos Cajsa, super mysigt! Bakade lussekatter med Fredrik och så har jag åkt med hans familj på massor av innebandy matcher. Jag slinga håret ljusare och blev jätte nöjd! Fick bästa julklappen av farmor och Åke, LONDON RESA!! Ida var på julbal och julafton umgicks jag med släkten.

 
Så nu tänkte jag sammanfatta de här året. Dom bästa månaderna var maj, juni och juli. Sommar, kärlek och värme. Kommer nog aldrig glömma dom månaderna, hade ett stort leende på läpparna när jag kolla igenom bloggen för att se vad jag gjort.
Tack alla som har gjort de här året maxat och underbart. Nu siktar vi in mot ett ännu bättre år med fler mål och möjligheter. Jag ser fram emot 2014!


Gårdagen
Publicerat den

Hej på er!
Gårdagen spenaderade jag med Fredriks familj i Falun. Vi kollade när Matte spela cup sen shoppa vi massor och i flera timmar. Jag hittade ett par soc träningstights och ett par strumpbyxor. Jag är supernöjd över gårdagen!





Julafton
Publicerat den

Jag hade en jätte tevlig jul tillsammans med släkten. Fick dom saker jag önskade mig. Jag fick träningskläder, pengar, strumpor, presentkort, mysdress, byxor och massa annat smått och gott. Perfekt!
 
 


Julbal
Publicerat den

 
Världens vackraste tror jag syrran var i torsdags på Julbalen!


Dan före dan
Publicerat den

 
Granen är klädd, julklapparna är klara och nu väntar vi bara på att julskinkan ska bli klar. Julstämningen har inte riktigt kommit, saknar snön och det är så tråkigt att de inte kommer falla ner små vita flingor till julafton. Helt otroligt att de är julafton imorgon och nyår om en vecka.
Det här året har varit så bra, kommer inte glömma det som vi säger så.


18 december
Publicerat den



Hade inga lektioner i skolan idag. Så jag åkte till skolan och fick reda på att alla va inställda så fick åka hem igen. Behövde verkligen en sån här dag, speciellt onsdagen som är jobbigast. Jag är helt slut i kroppen. Men nu sitter jag iallafall hos Fredrik framför brasan och värmer mig. Riktigt gosigt!


Lilla julafton
Publicerat den



Har haft "lilla julafton" hos farmor och åke idag. Fick nog världens bästa julklapp! Vi kusiner ska åka till London! Hallå hur kul kommer inte de bli?! Har aldrig varit utomlands så de känns maxat. Bra ny energi till sista veckan i skolan.
Kram!


Cirkelträning
Publicerat den



Kom precis hem från ett cirkelträningspass, gick bra men har sån träningsvärk sen måndagens efit. Men kroppen mår bra och jag mår bra. Shit har fått en energiboost från ingenting. Allt är bra nu, förutom stressen i skolan kanske. Tur att de är lov nästa vecka så man kan koppla av till max!


Slingat
Publicerat den



Beklagar verkligen bilderna, inte bästa kvalitén. Men nu är håret färdigt efter 3 timmar, ljust och fräscht. Är meganöjd, dock kosta de väl lite för mycket. Men jag har ju alltid velat göra om håret, så nu är det gjort! Tack, tack, tack!!


Efit träning
Publicerat den





Pust! Har kört ett riktigt svettigt efit pass med Ida idag. Älskar känslan man får efteråt, börjar bli ett stort beroende. Men vad gör de? Är riktigt taggad för morgondagen, ska klippa och slinga håret. Ljusare och finare, lite mer askblond typ, längtar ihjäl mig!!


Innebandy
Publicerat den



Gick upp 7 idag för att kolla på innebandy match. 4-6 blev de till Fredriks lag, dock fick han inte spela men mysigt va de ändå!
Så åkte vi till erikslund efter de och handla julklappar, fick bara ihop till en. Men jag har kunnat klura ut vad jag ska ge till alla andra. Nu ska jag och Fredrik bara ta de lugnt och ha de mysigt resten av kvällen. Kramis


Lussekatter och snö
Publicerat den



Hej på er!
Är super glad att snön äntligen landat på marken. Har saknat buss förseningar, snöstormar och kylan. Nej kanske inte riktigt men jag älskar de på ett vis ändå. Nu är de snö som de ska i december.
Har bakat lussekatter med min familj och pojkvän. Dom första riktiga, har ätit en tidigare från statoil men den damma i käften haha!
Ha en trevlig fredagkväll kära ni!


En stor glaciär fast med sprickor i
Publicerat den



1 december
Publicerat den



Det är redan första december, första advent och ingen snö har kommit än. Usch och fy, saknar den verkligen.
Det är dag två för föreställningar idag. Känner mig inte såå taggad men hoppas de går bättre idag än igår. Fredrik och Ida kommer och kollar också, mysigt. Kramis!


Tjejkväll
Publicerat den




Direkt efter sista föreställningen åkte jag hem till Cajsa. Där väntade alla fina tjejor, vi käka god mat pch hade sjukt kul! Jag fick även en söt liten goodiebag med massa smått och gott!