London
Publicerat den

Den 26 juni till 29 juni tillbringade jag min tid i London. Det gjorde jag tillsammas med mina kusiner, farmor, åke och storasyster. Underbar stad verkligen, var på Westfield en av dagarna och shoppade massor. Gick runt och kollade på Big ben, London eye, Buckingham palace och Tower bridge. Otroliga byggnader föll speciellt för Big ben, haha! Vi bodde även perfekt vid Russell square som är i närheten av Oxford Street. Haha åå kan ju lätt säga att de va magiskt att vara i ett annat land. Min första utlandsresa och det var så fantastiskt. Åker nog snart igen, fast då blir det nog en varm strand.
Kram.
 
Foton tagna av mig


Midsommar
Publicerat den

Hej på er! Har ni haft en bra midsommar? Min kunde ha varit bättre, jobbade 9-17.30. Drygt och krävande men kommer iallafall inte jobba nästa år! Kvällen blev bättre, grillmys med bästa vänner och pojkvän.




12 juni
Publicerat den

Hej, har gått och blivit förkyld passande till skolans slut. Nej usch, ska försöka göra allt i min väg till att bli frisk så fort det bara går. Börjar jobba nästa vecka, vill inte missa det! Så får jag lite panik då jag vill träna, träna, träna.




Kvällspass
Publicerat den

Det blev ett härligt kvällspass på 30 min cykel och backträning. Härligt, börjar även 12.30 imorgon. Slutspurten på tvåan, helt sjukt!




We are young
Publicerat den





För dom har tagit studenten
Publicerat den

Igår tog två av världens bästa 95:or studenten. Är så otroligt glad för deras skull, så dom har kämpat! Tänk att det är min tur om ett år, obeskrivlig känsla.
 
 


Somrig mellis
Publicerat den

Vattenmelon med pressad citronsaft över och ett glas citronvatten. Det var min mellis denna soliga dag efter min 50 minuter långa PW.


Hello June
Publicerat den



Tullgarn jaktmässa
Publicerat den

Har varit ledig sen i torsdags så följde med familjen till Södertälje. Vi sov där och gick på jaktmässa i Tullgarn. Super mysigt men dock var det mycket regn. Var även med i en tävling för att vinna ett luftgevär och jag vann. Haha de var helt klart det bästa med hela resan dit! Träffa även på Magnus Samuelsson, lite starstruck, haha!