Lussekatter
Publicerat den

Hej!
Det är studiedag idag och jag har nästan bara legat och latat mig hela tiden.
Mamma och jag har bakat idag, lussekatter. Så himla gott!
Och nu ska jag titta på One tree hill.


28/11
Publicerat den

Hej!
Sitter i sängen som Kristina sov i när hon var här och praoade, haha har inte orkat tagit bort den än och nu är den full med en hel hög med kläder!
Var skola idag, kändes bra men jag känner mig ganska ofokuserad måste jag säga. Och imorgon är det studiedag och då ska jag baka med Tilda och mami. Lussekatter, MUMS!!
fail, jag tappade min mobil i toaletten(!!!!) hahahah ler så fort jag tänker på det, så himla roligt! Som tur va så fungerar den lika bra som förut men jag fick ha den på elementet över natten så vattnet skulle försvinna.


Linda och Gustavs bröllop
Publicerat den

Var på ett fantastiskt bröllop i Lördags, den 26/11.
Stort grattis till er Linda och Gustav!


Prao
Publicerat den

Hej!
Jag och Kristina sitter i köket och tar det lugnt och lyssnar på julmusik, haha. Andra dagen på praon också, riktigt roligt! Har nästan lärt mig alla namnen vilket jag är väldigt stolt över, haha!
Knäppte lite kort på Kristina idag också.


Måndag
Publicerat den

Hej!

Har Kristina här, hon ska sova här hela veckan för vi har prao. Så våran första dag på praon är avklarad. Jag praoar på dagiset här i Sätra. Väldigt sköna arbetstider 08.30-15.00. HÄRLIGT!


Orange +
Publicerat den

Jag är hemma nu efter en dag i skolan, slutade halv två. Så jag tittar på äntligen hemma och käkar apelsin.


Bruno Mars and a cover +
Publicerat den



16/11
Publicerat den

Hejhej!
Sitter i soffan och tar det lite lugnt för jag är sjukt trött! Var hemma igår och kollade på min bästa julkärleksfilm Love Actually. Hade ont i huvudet så de kändes som att jag skulle svimma, och så hade jag ont i öronen vilket jag har just nu också sen hade jag lite ont i halsen också.


Presenterna+
Publicerat den



12/11
Publicerat den

Det är lördag och jag känner mig riktigt slöö. Ska nog bara ta de lungt i helgen, kolla på tv och film.
I veckan har jag försökt koncentrerat mig på skolan, så de är därför jag inte har skrivit något på hela veckan.
Jag tänkte ta och knäppa kort på mina fördelsedagspresenter idag så ni kan få se vad jag fick.
Min och Tildas tårta.


My birthday
Publicerat den



Hallstahammar
Publicerat den

Hej!
Har varit på danstävling idag, Hallstahammar. Gick sådär för mig, kom på 11e plats och jag är inte så jätte nöjd med de. Fick ett slag av en tjej under mitt högra öga så nu har jag ett blåmärke och är öm, de hade kunnat gått mycket bättre om det inte var så att hon slog mig... Jag är lite sur för jag kom en plasering från att jag skulle ha fått prick, så hade hon inte slagit mig så skulle jag nog kunnat tagit den där pricken så hade jag varit i silver...


10 today
Publicerat den

Idag den 5 november fyller min käraste lillasyster Tilda dubbel siffrigt! Äntligen 10 år grattis sötnos!


Nyklippt
Publicerat den

Nu sitter jag i soffan med datorn i knät och kollar på skavlan med far min. Klippte mig tidigare idag och jag är så nöjd. Känns frächt, snyggt, luftigt, lent och ja snyggt helt enkelt. Hon som klippte mig gjorde också två inbakade flätor, nöjd nöjd nöjd! Vad tycker ni?


4/11
Publicerat den

Hej!
Ny duschad tjej sitter i köket och kollar när Ida gör kolakakor.
Ska åka och klippa mig senare idag, vet inte riktigt hur men jag tror att jag bara kommer ta bort det slitna. Vill ha kvar mitt långa hår...


Pyssel +
Publicerat den

Hej!
Åkte till Sala idag med tjejerna i familjen. Kollade runt lite men jag hittade inget. Åkte hem och åt sen gick jag ut med Emma för att knäppa lite kort, så såg vi att Cajsa hade halloween pyssel så vi gick dit istället och pysslade lite.


Halloween
Publicerat den

Hej!

Har inte gjort något speciellt idag, har målat tilda till en häxa bara. Hon har ett litet halloween partaj för sina tjejkompisar. Ja, det kommer nog inte hända något annat speciellt idag, softar nog bara framför tvn.