20.47
Publicerat den

Hej!
Jag har inte bloggat nu på sportlovet på grund utav att jag är hundvakt till två söta taxar. Tiden går helt enkelt ut på att ta hand om dom. Sen har jag tappat bort minneskortet till kameran så jag har ibte kunnat knäppa kort vilket har gjort mig lite stressad.
















Instagram
Publicerat den











Snart kommer vi
Publicerat den



Pictures
Publicerat den



spontan
Publicerat den

Åkte lite spontant till Musen ikväll, de blir att övernatta här. Så får jag sovmorgon, härligt!








indian spice & orange
Publicerat den

Tror jag har blivit en tea lover. Dricker väldigt mycket tea nu förtiden, så gott!
Just nu dricker jag indian spice från lipton med apelsinskal, gott!!






Alla hjärtans dag
Publicerat den

Jag kommer ihåg förra årets valentine's day så bra. Så sjukt mysigt va de, kramar, pussar, ja bättre vänner har man nog inte. Saknar 9an så sjukt mycket och speciellt min klassen! Kolla gärna in inlägget från då, här.
 


Green tea +
Publicerat den

Hej och godmorgon!
Jag är sjuk idag och försöker bota de med lite grönt tea till frukost. Riktigt gott!






Insperation, min träning
Publicerat den

Jag kände att jag tappade suget med träningen, men jag slutade inte. Försökte så gott jag kunde att hitta tiden till att träna. De spelade nog lite in i skolan, satsar mycket på matten och jag går långa dagar. Men nu tjejer och killar vill jag verkligen ta tag i de här och få dom resultaten jag vill ha! Jag ska göra så gott jag kan, bara köra!
De jag tränar är rumpa, ben och mage. Satsar mycket på just de för att de kommer synas mycket i sommar när man bara går runt i bikini. Jag vill ha en kropp jag är stolt med och vågar "visa upp", så vad säger ni? Nu kör vi!!










Ny
Publicerat den

Köpte nyss en ny klocka. Guld, tycker faktiskt mer om guldsmycken en silvriga. Vad tycker ni om klockan?








Fredag
Publicerat den

Fikade med Kristina idag efter skolan. Så skönt att träffa henne och prata om allt!








Happy thursday
Publicerat den

Hej!
Det känns som att jag har gått på moln hela dagen, har varit riktigt glad hela dagen och de finns ingen anledning heller. Helt fantastiskt!






Ny klippt
Publicerat den

Klippte mig idag, jag blev riktigt nöjd lver resultatet!








Helgen
Publicerat den

Hela helgen har jag varit med min bästa vän Cajsa. Sov hos henne i två nätter, vi kollade på en typ skräckfilm och såklart så somnade hon, själv va jag rädd som en mus och satt på en annan film istället! usch jag förstår inte vad som är så kul med skräck, vem vill sitta och vara rädd hela tiden?!







Syskonkärlek
Publicerat den

Jag har nog aldrig varit med förälskad och fast i en bok som de här. Helt sjukt galet, snuskig, bra och kansig bok som helst. Brukar inte läsa böcker men den här fick mig verkligen att fasna vid första sidan. Helt klart läs värd, de kan jag lova er!