Nyklippt
Publicerat den



Har klippt mig idag. Blev riktigt nöjd men super kort blev de, tror frisörskan tog bort som mest 20 cm. Fräscht och de luktar himelskt!! Hoppas de växer ut lika långt men ännu finare än innan!


Dansen
Publicerat den



Hej, är så glad att dansen äntligen börjat. Få igång flåset, styrkan och smidigheten igen. Känns så härligt!


3 månader
Publicerat den


Har tre hela månader med den här goa killen. 23 maj blev vi tillsammans och har nästan aldrig varit ifrån varandra. Hoppas verkligen de kommer bli ännu fler månader och kommer göra allt för att ha honom vid min sida. Vet att du kommer läsa de här så puss älskling din och min dag idag!


Fredag
Publicerat den


Sitter på stationen och väntar på bussen. Vl har ändrat en massa med tiderna så jag missar bussen mellan 3-12 minuter, blir riktigt irriterad för jag måste vänta mer än en timme på nästa buss! Kommer bli tokig om de ska fortsätta såhär... Provar även att dricka vitamin water och den här va supergod och släkte törsten!
Har ni haft en bra dag?


New in
Publicerat den



Jag tror jag är galen! Köpte ett nagellack som förstärker nageln från OPI för 280 kronor. Herregud hur tänker jag?!
Första skoldagen också. Skön dag, men mitt schema är mindre bra och busstiderna samarbetar inte med mig!


21 Augusti
Publicerat den



Sista lovdagen idag. Ska försöka njuta så mycket jag kan! Fast har ändå ett ton med saker att göra, så de är väl bäst att gå bort från solen och börja. Kanske får jag lite skön tid över.
Lycka till på era första skoldagar!


Monday
Publicerat den


De är måndag, ångesten börjar komma för på torsdag gäller de. Fast är lite uppspelt, vill träffa alla och se vilka dom "nya" är. Är verkligen såå redo för hösten och ser fram emot va den har att erbjuda!


Små steg
Publicerat den


Små steg. De går inte fort men de går framåt! Bilden ovan är sommarens förändring. Mindre godis och andra onyttigheter och mer träning har börjat ge små resultat. Att små kostförändringar kan göra så mycket.


Be happy♥
Publicerat den





Träning
Publicerat den


Back och ab burner träning. Sved riktigt bra! Som ni ser i bilderna så sprang jag inge länge, men har fortfarande känningar av förkylningen. Ska köpa gymkort när skolan börjar och så hoppas jag innerligt att jag inte blir mer sjuk, de räcker!!


Måndag
Publicerat den


Hallå på er!
Mår bra nu, på alla sätt. Känner mig lätt och älskar livet! Vill göra så mycket som möjligt den lilla tid som är kvar utav lovet. Men ändå..? Ganska skönt att få igång rutinerna igen, visst jag gillar inte att gå upp tidigt eller plugga. Men hallå de kommer bli ett grymt läsår tror jag!


Tar de som de kommer
Publicerat den

Okej. Har tjatat om att sätta igång på riktigt flera gånger nu. Verkligen träna och bara mosa. Haha, har nog en liten kick för tillfället och vill rädda världen. Men träningen då.För de första har inte dansen börjat än, vilket kommer göra att jag tränar iaf 1 till 2 gånger i veckan. För jag känner att jag inte riktigt kommer klara av att gå till ett gym eller springa varje dag när skolan börjar. De kommer jag nog inte heller må bra utav. Jag vill kunna äta de jag tycker om, vilket är mycket av både nyttiga och onyttiga saker. Men ska försöka välja de nyttigare alternativen.Så tycker jag verkligen inte att man ska må dåligt om man äter choklad ibland tillexempel, de är inte nödvändigt att äta hela kakan, om ni förstår? Ni vet att de är "modernt" att vara snygg och vältränad. De har jag absolut inga problem med! Men de jag tycker är att de gått till en överdrift. Energidrycker, pulver, bars osv. Mår man bra av att äta sånt gör de! Jag själv är inte såld på idén så kommer istället ändra på hur jag äter nu vilket inte är speciellt bra. Men dom små förändringarna gör stora saker i längden. Så nu ska jag träna för mitt egna välmående och inte känna att jag måste träna hela tiden. Jag kommer träna när jag har tid. Så kanske jag efter ett tag börjar öka lite på de hela.


Feber
Publicerat den


Har 39 graders feber just nu. Åå orkar verkligen inte med att vara sjuk igen. Tredje gången i sommar enligt mamma. Vill bara bli frisk och vara med min fina Fredrik. Men vill bli helt frisk innan jag träffar honom så han inte blir sjuk!
Ha en skön kväll kära ni!


Övningskör
Publicerat den


Okej hörni! Jag har börjat övningsköra. Första gången, hatar de verkligen. Sjukt läskigt, och mycket att tänka på, koppling, svänga, gasa, växla, bromsa och framför allt hålla bilen på vägen. Men som sagt så va de första gången och värre än 384651 motorstopp kan de inte gå!


3 Augusti
Publicerat den



Har spenderat den här otroligt varma dagen i morfars pool tillsammans med systrarna och kärleken. Köpte även ett sportlinne på h&m för 99 kr. Ni ser de på bilden ovan.
Den här sommaren har varit grym. Längtar verkligen inte tillbaka till skolan. Älskar att bara ligga på stranden, äta glass, sena kvällar och sena mornar. Åå bara några veckor kvar av den här härligheten. Helt klart bästa sommaren någonsin!!


This is the end of the rainbow
Publicerat den




Godmorgon gullungar!
Efter gårdagens massor av onyttigheter kände jag fast jag är påväg att bli förkyld igen för att ta en PW. De gick superbra, bara de att de är 763 grader ute! Men jag klagar verkligen inte!


Rättvik
Publicerat den




Classic Car week, årets mysiga händelse tror jag. Nu är vi trötta och påväg hem. Traditionen fortsätter!!