Tilda
Publicerat den



27/12
Publicerat den

Hejsan!

Min familj och jag var i Sala idag, jag köpte två ringar och en tröja/tunika. Nöjd, har inte köpt något ny tröja på jätte länge så de känns bra, haha!
Vad tycker ni?


Julklapparna
Publicerat den

Och en massa pengar.
Tack så mycket för allt!


Dan före dopparedan
Publicerat den

Här hemma har vi julstädat och i kväll blir det lite julmys och jag tror att julskinkan ska göras. Har längtat länge på den, haha.


22/12
Publicerat den

Goddag
Vaknade ganska tidigt trots att vi har fått lov, gick och tittade på tv. Sen är de i stort sätt de jag har gjort, tagit det lungt. Ska nog ta och gå ut och knäppa kort, men vi får se.


Julbak hos Cajsa
Publicerat den

Hej godingar!
Igår var jag i skolan och fick mina betyg, riktigt stolt måste jag säga att jag är! Jag åkte sen hem till Cajsa med Vincent, Kristina och Martin för vi skulle baka lite. Så ja de va ju i stort sätt de som hände igår, vi bakade och bakade, haha.


"Så mycket bättre"
Publicerat den



Jul hos farmor
Publicerat den

I söndags var jag hos farmor och Åke, en liten julafton kan man säga. Jag fick Cozy one, en röd fleesefilt med ärmar. Hur sköön som helst!
Jag har setat i den sen i söndags kväll tills nu, har varit sjuk. Jag kan inte säga riktigt att jag har blivit frisk men jag mår bättre nu. Jag tror de va lite som öroninflamation men ändå inte riktigt som tur är.


Torsdag
Publicerat den

Hej!
Sitter i Idas rum och försöker göra spanska läxan, går sådär men jag känner att de måste gå bra.. Vill ha ett VG innan jag slutar 9an. Igår fick jag reda på att jag kommer får VG i kemi och jag kanske höjer mig om jag är bra i dom andra no ämnena! Jag fick också reda på att jag har MVG i idrott!!! Glad tjej.


Santa lucia
Publicerat den

Jag blev skolans lucia 2011.
Vincent fyller år i dag så jag måste ta och gratta.


"du är solsken en molnig dag"
Publicerat den

Hej!
Denna dag har varit helt otorligt roligt, jag vet inte varför men ja den har varit de. Började morgonen med att ha gått upp 30 minuter försent, sen ser jag bussen som står vid busshållsplatsen hemifrån, springer som aldrig förr och så upptäcker jag att de är fel buss, hur känns de? Haha gud dör.


tredje advent
Publicerat den

Hej!
Tredje advent och det händer ingenting vilket är ganska skönt! Men jag skulle vilja åka till staden och shoppa julklappar... Fast de blir lite svårt för jag har ingen aning om vad jag ska köpa...
Så jag ska ta och skriva ner vad jag ska köpa till alla.
Pussar!
Bild tagen från google, sitter vid mammas dator.


Julmarknad
Publicerat den

Hejsan!
Jag har varit nere på julmarknaden här i Sätrabrunn med Kristina, hon sov här. Jag köpte en mössa på en loppis för 20 kr, sjukt nöjd! Sen köpte jag en polkagrisstång.


Julbak
Publicerat den

Igår efter skolan åkte jag, Kristina och Niki hem till Emma. Vi bakade pepparkakor och knäck, sen så spelade jag och Emma lite fifa och för att de var första gången så va jag grym, haha!


Sala
Publicerat den

Hej!
Just nu håller jag på och pluggar in ett par ord inom samhällsekonomi, och det är inte lätt måste jag säga!
Var i Sala idag på någon informationsgrej till gymnasievalet. De va faktisk ganska bra och imorgon ska vi ut till en vald skola och kolla på och jag valde Ösby för att se om de kanske kan vara något att bli målare.


Status: Syster
Publicerat den

Dansuppvisning och vi var skolflickor.
Kolla gärna på filmklippet längst ner men jag måste be om ursäkt att de är dålig skärpa.



4 december
Publicerat den

Hej!
Ligger i soffan och har jätte ont i ryggen. De är precis i slutet av den och det känns som om någon hugger med en kniv och vrider om, riktigt obekvämt!
Mamma och Tilda har gjort Trillingnötter så ska ta och smaka på en.


Torsdag
Publicerat den

Hej!
Just nu håller jag på att göra idrotts analysuggiften som ska vara inne imorgon. Jag har nyss också gjort musikinlämningsuppgiften som också ska vara inne imorgon. Jag tittar på skidskytte samtidigt, vilket är ganska kul men jag längtar så himla mycket tills det kommer snöö!
Och jag bjuder på lite gamla bilder.