Torsdag, prao, förkylning
Publicerat den

Hej!
Usch jag har fått en förkylning. Så det blir nog ingen prao imorgon... Jag hatar verkligen att ha förkyning, näst efter magsjuka... + att jag är jätte sugen på choklad!
Ja, idag fick jag måla bakom rör, rör och ännu mer rör. Sen fick jag diska lite och måla lite på en vägg. Inga stor jobb men det gick super.
Ja nu ska jag nog ta det lite lugnt och kolla på tv och sitta lite vid datorn.
Puss!


3 dagen på prao
Publicerat den

Hola Amigos!
Sitter i soffan och kollar på "är du smartare än en femte klassare", och eftersom att jag är så himlans smart så kan jag varenda fråga!
Ja idag har praodagen varit rolig och äcklig. Jag fick lära mig mycket och sen fick jag ta ut färg som var ruttna ur massa burkar! :o Och jag fick sånt äckelpeckel på mig oxå! Usch och fy så det luktade! Sen fick jag måla på en vägg, lärorikt och mysigt. Imorgon ska jag bjuda på lite fika, tror att det blir kladdkaka men jag vet inte, har ni några förslag på fika?

Puss!


Tisdag och Prao
Publicerat den

Hej!
Sitter och kollar på Tarzan för 3 gången i rad tror jag det är... Har varit på prao idag med, roligt har det varit. Man lär sig nya saker varje dag så man blir helt slut. Så jag kommer nog sova riktigt gott inatt. Ja det finns inte så mycket att berätta jag har målat golv och lite annat smått och gott. :)
Ska nog snart ta och dricka lite te för jag har lite ont i halsen sen ska jag nog hoppa in i duschen.
Puss!


Prao + tröja
Publicerat den

Tja!
Jag har precis kollat på "The ugly truth" efter en rikigt rolig och lärorok dag. Jag har praoat som målare idag. Det var riktigt roligt, fick massa färg på mig men det går bort som tur är. Vi målade om inne på toaletten/omklädningsrummet och det var den minsta toalette jag någonsin sätt. Sen var hallen vara en halv meter bred så jag och Peter stod och trängdes där när vi målade. Haha :)
Jag fick en tröja föresten.
Puss!


myspys
Publicerat den

Har varit med Cajsa och Kristina igår och idag. Vi kollade på filmer och bara mös.
Det kommer lite bilder istället. Några blev blåa, vet inte varför kameran var lite knäpp...


16.49
Publicerat den

Hej!
Kom nyss hem från skolan. Sitter nu vid datorn och tänkte träna på läxor och sen till ett prov.
Skolan var helt okej, tänker inte berätta om den för jag tror inte att någon bryr sig... ;)
Ja annars händer det inte något.
Puss!


Försäljning av Salami
Publicerat den

Hej!
Har precis ätit lite mat och satt mig nyss vid datorn. Var ute med Cajsa, Vincent och Emma vi sålde salami. Haha vi gjorde en tävling, Cajsa och jag var ett lag och Vincent och Emma var i ett lag. Vi skulle se vem som kunde sälja mest! JAG OCH CAJSA VANN MED 1 POÄNG! Haha fett sura dom blev!
Vi va där Cajsa och Vincent hoppar på bussen till skolan alltså ena sidan av Sätra Brunn, vi orkade inte gå hela vägen till andra sidan så vi tog bussen. Emmas busskort fungerade men hon åkte inte hem så vi fattade efter ett tag varför. Sen var det Vincents tur att gå på bussen, det fungerade inte sen fågade Vincent om vi kunde få åka med ändå bara 2 busshållsplatser och vi fick åka med! Haha, sjukt bra vi är alltså! :D
Men nu ska jag ta och hoppa in i duschen.
Puss!


Helgen i bilder:
Publicerat den


Lördag:
Söndag:


Nu kan ni kontakta mig på: [email protected]
Publicerat den

.


Torsdag
Publicerat den

Jag sitter nu mätt och belåten i soffan med datorn i knät och kollar på vad blir det för mat. Vi åt fisk igen... Åt lax igår, idag fisksoppa på hemkunskapen och nu hemma idag någon stekt fisk. Och jag gillar inte ens fisk! :o
Ja, idag har det inte hänt så mycket rolig dag var det iallafall! Kristina och Cajsa var i skolan! :D
Haha ja, det var bara lite om min dag och nu på kvällen blir det nog bara tv och läxor.
Peace out!


Gårdagen!
Publicerat den

Hej!
Bloggade inte igår för att jag var med Emma och vi åt chokladmosse, grädde, glass, hallon och melon. Hur gott som helst! Sen gick vi och sålde Salami. Det gick ganska bra men ja, någon som vill köpa?
Sen gick jag hem till mig och åt lite och sen åkte jag och dansade. Det gick bättre än va jag trodde, för jag har så ont i mina knän och jag hade nästan glömt bort dansen...
Puss!


15/3
Publicerat den

Slutade tidigt idag, hur sköönt som helst faktiskt! Mamma steker pannkakor, mums mums!
När jag kom hem från skolan så kollade jag på fast and furious 4. Ganska bra film faktiskt det jag gillar mest i den filmen är att Paul Walker är med i den. Han är så himlans snygg tycker jag, haha! :D
Nu ska jag ta och kordinera ihopp en dans tills jag och Ida ska ha en idrottslektion för några tjejer, hoppas det gör bra!
Peace out!
Liten bild


Fjortonde mars
Publicerat den

Tjenare!
Ligger i min säng och lyssnar på Danza Kudoro - Don Omar, Lucenzo, mycket bra låt tycker jag.
Vi åkte och simmade idag på förmiddagen. Eller vi simmade inte alls mycket vi skulle flyta i 10 minuter och jag sjönk och Jennie höll på att dränka mig men hon brydde sig inte... Sen var det mat och matte och efter det hade vi Elevensval och vi skulle gå ut i skogen och typ kolla på djur och gå en runda för säker vapenhandtering.
Lite om min dag det och nu ska jag nog ta och göra lite skolarbete och sen kolla på tv.
Puss!


Blod, svett och tårar
Publicerat den

Suck och stön, nu är jag äntligen klar med min berättelse om första världskriget! Känns som att något lättade från kroppen. Hoppas bara Z gillar den med så jag får typ MVG! :D Nej det tror jag inte att jag får men G iallafall.
Ja nu ska jag nog ta och lägga mig nere och kolla på en film och bara vara ett tag innan det blir dans. har faktiskt längtat lite efter den.


09.29
Publicerat den

Godmorgon!

Jag sitter i min säng och tänkte precis börja göra lite läxa och sånt där skoljobb. Vem vaknar förästen halv nio en söndag och gör skoljobb?!
Gårdagen var trevlig med mycket skratt och god mat. Kvällen slutade med att vi kollade på Melodifestivalen, Eric Saade vann om någon har missat det. Jag tycker inte att det var rätt låt som vann jag tycker att Danny skulle ha vunnit... Men ja det var ju bättre att han vann är dom andra låtarna.
Vem tycker ni skulle ha vunnit?

Idag händer det nog inget speciellt jag ska bara åka och dansa på sena eftermiddagen.
Så jag kanske bloggar lite mer.
Puss!


12/3
Publicerat den

Hola!
Har precis kollat på Easy A och jag hade tänkt att städa mitt rum eller gå ut i det vackra vädret! Soligt och fint är det! Eller så tror jag att jag sitter och myser i min säng med en bra spotifylista och så kanske jag hämtar en frukt att tugga på.
Senare ska vi på kalas hemma hos familjen Deleryd, trevligt! Emma fyllde år den 25/2 och hennes pappa fyller år imorgon, grattis till er! Men jag vet inte vad jag ska ha på mig heller, känns ju ganska bra...
Puss!


Äntligen Fredag!
Publicerat den

Sitter just nu utanför B3 och väntar på att vi ska ha no med Bengan. Roligt roligt..
Det är fredag idag om någon undrade! Hur skööönt som helst! :D Ska nog städa på rummet, knäppa kort och kolla på let's dance efter skolan. Vem hejar ni på i Let's dance?
Sen har vi so och sen no igen fast biologi, väldig rolig information.
Vincent sjunger just nu på en värdelös låt och typ pratar om Amy Dimond, när han var kär i henne. Fattade inte mycket och orkade inte lyssna. ;)
Puss!


Emma!
Publicerat den

Hej!
Sitter i skolan nu och vi ska alldeles strax ha engelska. Vaknade klockan 7 av att Ida kom inspringande i rummet och skriker att vi har försovit oss, känns ju bra lixom?! Slängde mig upp och klädde på mig... Han med bussen som tur var! Så ja nu sitter jag här.
Idag ska jag vara med Emma och hon tror att vi ska åka till Sala. Orkar inte det, känner mig så trött så det blir inte så hoppas jag!
Ja annars händer det inte så mycket.


9 Mars
Publicerat den

Tja!
Sitter bredvid Tilda i vardagsrummet. Hon visade mig ett hamster spel som hon inte klarade, men eftersom att jag är så skillad så klarade jag dom! :D Skolan idag var helt okej, haha roligast var nog på handledartiden och studiepasset. Cajsa och jag spelade och sjöng låtar, en av låtarna var Hej Monika. Och det som var roligt var att vi inte visste hur vi skulle spela så det blev lite Hanna/Cajsa improvisation.
Jag har börjat använda tygskor ute och man känner verkligen vårkänslor då kan jag berätta! Fast det är väldigt halt så man får ta det lugnt.
Men nu ska jag skicka en grej till Dennis och sen ska jag göra läxor.
Love!


Bebisar och semlor!
Publicerat den

Har precis ätit en semla hur gott som helst säger jag bara!
Bjuder just nu på gulliga bebisar som skrattar!


Inte min bild



Foton
Publicerat den

Hej igen!

Nu har jag varit ute och knäppt kort! Det blev ganska många fina på mig.
Skoldagen idag var helt okej. Vi fick reda på att vi kommer få en ny lärare i Engelska, jätte kul att vi håller på och byter lärare hela tiden! Sen hade jag mensvärk men som tur va så slutade vi tidigt så det inte så jobbigt.
Men nu måste och jag menar måste jag göra inlämningsuppgiften, men jag vet inte vad jag ska skriva! Gah hatar so!
Hörs!
'


går ut
Publicerat den

Hade tänkt ta och gå ut och knäppa kort på mig och lite annat fint!
Bloggar senare.


Halloj
Publicerat den

Nu är första dagen efter lovet avklarad. Det har varit en ganska rolig dag, som tur är!
Just nu blir det nog bara gör läxor och lite sånt skolarbete plus att jag äter på en god vaniljbulle. Sen blir det nog lite tv och myspys.
Over and out!


Dansläger!
Publicerat den

Tjenare!
Jag har inte skrivit något på hela helgen och nu ska jag berätta varför. Jag har varit på dansläger från fredag tills idag. Vi dansade med Ondra och Mona. Enligt mig är Ondra en riktig snygging, haha!
Vi har dansat och dansat hela helgen och nu har jag jätte ont i fötterna och kroppen, fick bara 5 timmars sömn sen jag sov där... Så jag var trött idag fast det kommer ju bli värre imorgon!
Ja det var helgen det.
Och i torsdags var jag med Kristina och vi shoppade och då hittade jag ett linne, en ring och en "bh". ;)
Puss!


Snabbis - Västerås
Publicerat den

Nu drar jag och Kristina till Västerås för en shopping dag! Jag ska nog leta efter ett par byxor och en massa tröjor!
Igår hade jag en mysig filmkväll med några i klassen, kunde tyvärr inte bjuda alla(för liten soffa).
Men nu ska vi åka!
Hörs!


1/3
Publicerat den

Go'eftermiddag!
Igår- Var jag med Cajsa. Vi kollade på kommisarie Späck och sjöng singstar. Tack för dagen tjejen!
Idag- Har jag städat i stort sätt hela huset och sen har jag kollat på lite tv. Tagit hand om Tilda som är lite sjuk men hon mår bättre nu som tur är!
Det har varit min dag och gårdag. Haha ja men nu ska jag ta och fortsätta kolla på tv.
Puss!