Oerhört kär
Publicerat den

Efter den här tiden har vi samlat på oss riktigt många härliga minnen och bilder. Är så förbannat kär i den här pojken så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Mitt allt!
 


29 januari
Publicerat den

Värsta dagen i veckan är nu avklarad. Men den blev ändå inte så jobbig som den brukar. Fick B på en stor inlämningsuppgift i religion och det muntliga framträdandet till de fick jag A. Åå nu blir jag så taggad på alla bra betyg jag vet att jag kan få!
Jag har tillsammans med Ida och Musen kört ett cirkelpass, gick superdåligt. Men laddar inför ett grymt efit pass imorgon kväll, längtar!
Nu sitter jag framför en hockeymatch med Fredriks morfar och mamma, väntar på att Fredrik ska komma hem och duschen så klart!





Kära 9b
Publicerat den

Hade klassträff med några i min förra klass, 9b. Åå saknat ihjäl mig, så jävla underbara människor. Vill träffa dom varje dag igen, kärlek till er!







23 januari
Publicerat den

Hej!
Åå idag har det varit en megabra dag. Tränade Efit i 1,5 timme med Ida och Jasmine, det gick bra. Hela kroppen skaka när vi var klara ocj framför allt benen, herregud kunde knappt gå. Men nu känner jag mig som en ny människa och jag ser fram emot träningsvärken imorgon!
Vet ni vad jag och Fredda har klarat oss igenom 8 månader tillsammans, tiden bokstavligt talat bara rinner iväg! Älskar han.




Helg
Publicerat den

Nu har min helg börjat, har studiedag imorgon så får långledigt och hur skönt kommer inte det blir? Just nu sitter jag och knaprar på vindruvor och kiwi framför tvn. Ska ta de lugnt och ikväll blir det 1,5 timmes efit, det kommer säkert gå jättebra fast jag har ont i benen och knappt kan gå sen igår, haha!
 
 


Sköna onsdag
Publicerat den

Hej på er!
Just nu sitter jag hemma hos Fredrik och kollar på handboll i väntan på att han ska komma hem. Jag har precis duschat och vill åka och köpa choklad, haha ja fast jag nyss kört ett cirkelpass med Musen. Det gick väldigt tungt idag, kroppen är inte på topp, dock kommer jag ha träningsvärk i hela kroppen imorgon haha. Men vi laddar inför Efit pass imorgon kväll med Ida i hopp om att det kommer gå bättre.
Det har blivit mycket träning den här veckan, boxaerobics i måndags, cirkelträning idag och imorgon blir de Efit, härligt!!
Älskar verkligen känslan efteråt, beroende!!




Frågestund
Publicerat den

Nej vet ni vad? Jag har tappat inspirationen till att blogga... Jag har ingen aning om vad det är ni vill läsa om. Så nu tänkte jag ha en liten FRÅGESTUND, fråga vad ni vill, nu har ni chansen!! Kramis





Snapshots
Publicerat den


Lite kort från veckan som visar vad jag och Fredrik sysslat med. Badat, ätit och Mariokart. Underbart!
Nu framöver ska jag försöka hålla mitt nyårslöfte, att inte äta så mycket gosaker, vi får väl se hur det går!
Kramis


Gott nytt år!
Publicerat den