Repetition
Publicerat den





Repetitionerna är i full gång för helgens alla uppvisningar. De är snart klar och de är inte riktigt bra med mig. Jag har fått en infektion i vänstra stortån, det gör ont som f*n! Inte bästa tillfället just nu men det är bara att bita ihop.
Ha de bra, så hörs vi!


27 november
Publicerat den


Godmorgon!
Jag känner att jag gnäller över min platta rumpa så oerhört mycket. Så varför inte göra något åt saken? Jag har kört övningen ovan många gånger men aldrig gjort klart den helt. Nu sätter jag på en påminnelse på mobilen, och kör!


1/2 år
Publicerat den


Foto: Emma Deleryd

1/2 år har jag och Fredrik tillsammans idag. Kan inte vara lyckligare än vad jag är med honom. Vi har gått igenom mycket, både bråk och skratt. Vi är starka tillsammans, jag ska försöka vara stark för oss, så han är min för evigt. Hittills har de gått enormt fort, redan sex månader. Varje gång vi är ifrån varandra är jag inte hel, jag behöver dig.
Jag älskar dig till månen och tillbaka Fredrik.


18.54
Publicerat den




Hej på er!
Står och lagar mat just nu. Har gymmat i skolan idag. Gymma även igår kväll här i Sätra med Fredrik och Ida, de blev lite rygg. Har även klippt Fredda, eller ah jag fick ta bak där han inte nådde, haha!
Kollade på Paradise Hotel när jag kom hem eftersom jag inte orka vara vaken i måndags. Haha åå så härligt att de är tillbaka! Pojken har innebandyträning så kommer han hit sen, då hoppas jag de blir lite filmmys. Kramis


Tävling Helsingborg
Publicerat den



Är i Helsingborg just nu. Kom nästsist med gruppen. Jag vart nöjd över både våran och min insats. Har varit sjuk, inte sovit bra på hela veckan, fick typ magkatarr å sånt. Men de va ju trots allt första tävlingen i A-klass så ja sämst är vi ju inte, haha!
Tävlingen slutar 9, då blir de käk sen buss hem. Kommer vara hemma runt 5 inatt, så jobbigt!!


Onsdag
Publicerat den


Jag är så ledsen hörrni. Jag blev sjuk på lördag kväll, fick riktigt ont i halsen och på de feber. Nu är läget lite bättre, ingen feber. Hatar att ha ont i halsen, de värsta som finns! Så tycker jag inte om halstabletter heller, de ger bara en obehagligt känsla. Nu sitter jah och dricker massor med honungs vatten, i hopp om att jag blir frisk till helgen. Ska nämligen till Helsingborg och tävla med gruppen. Spännande, ha de bra!


Min dag, 17
Publicerat den

Sista fotot: Emma Deleryd
 


Cirkelträning
Publicerat den


Ett cirkelträningspass avklarat, nu dusch och tv. Inga läxor eller någonting som måste göras, så skönt!


Önskelista
Publicerat den

 
Som ni kanske redan vet så fyller jag år 7 november, på torsdag. Så jag tänkte skriva vad jag önskar mig. Lite smått och gott!
 
- Workout logg från fitnessguru
- Träningstights
- Vita urbanears hörlurar
- Bodylotion
- Kläder
- Pengar
- Presentkort på intersport
 


Grattis Tilda!
Publicerat den

 
Tolv år blir lillen.


Tjejkväll
Publicerat den

 
Hade en supermysig tjejkväll på lovet med Sofia, Amanda, Cajsa och Kristina. Åt tre rätters och pratade en massa eftersom vi inte går på samma skola nu förtiden. Men ja mysigt va de!


Måndag
Publicerat den


Usch måndag igen. Har sett fram emot höstlovet så mycket och de har bara slitits ur mina nävar. Men de har varit bra, hunnit umgås med dom jag vill. Jag har inte pluggat vilket jag borde ha gjort känner jag nu... Men smart att vara efterklok så får ta tag i de efter skolan.
Nu längtas de för fullt till torsdag, min dag. Hoppas den dan blir lika bra som hela lovet varit, men de tror jag.
Ska bege mig ut i höstrusket snart och nej allt känns inte på topp, fy för förkylning säger jag!
Ha en bra måndag kära!


BÄTTRE FINNS INTE
Publicerat den