25 februari
Publicerat den

Åå nej, jag får panik på mig själv... Jag har som ni vet försökt tagit tag i träningen på allvar. Det har ju gått mindre bra tyvärr. Men jag känner att jag vill göra något för mig själv, jag vill må bra i min kropp. Det gäller inte bara att träna hårt utan att äta rätt också. Jag känner att de är det svåraste av allt. Maten är enormt viktig om man vill uppnå resultat och det vill jag självklart göra! Så nu måste jag komma på ett bra sätt som fungerar för mig, men hur ska jag göra? Jag får helt enkelt prova mig fram och se vad som passar mig bäst! Hoppas de går vägen och att jag inte ger upp. Jag ska klara det här.





Cirkelträning med M
Publicerat den

Har kört ett cirkelpass tillsammans med Musen, det gick bra. De blev mycket core så kommer ha rejält med träningsvärk imorgon, men vad gör de? Nu sitter jag nyduschad hemma hos henne och kollar curling haha.





8 februari
Publicerat den

Det var tävling igår och vi kom till semifinal. Är faktiskt nöjd över hur bra det gick. Det blev en 11 plats av 16 grupper så sist blev vi ju inte haha! På kvällen kom Kristina hit och vi hade en jättemysig kväll tillsammans som vi inte haft på länge! Så när jag vakna fick jag se att Fredrik låg i vardagsrummet. Han hade skjutsat hem min syster så överraskade han mig och sov kvar!
Nu ska jag snart iväg och träna lite. Är tyvärr trött och slut i kroppen men de kommer nog gå bra. Så himla kul nu!