Fiske
Publicerat den

Igår åkte jag med Ida & Fredrik och fiska. De va otroligt vackert och varmt väder så passade på att sola lite också. Fredrik fick en liten mört och va super stolt över de, haha sötnos! Men de va typ bara han som fiskade eftersom jag fick trassla ut lina från kastspöt som Ida trasslat ihop.
Så idag har jag varit ledig, åkte och fiskade idag igen med med Fredrik, Ida och Oskar. Haha, idag va de Idas tur att få fisk och jag stog återigen och trassla ut tråd från de där j*vla kastspöt, fast de va mitt egna fel denna gång.








Årets första dopp
Publicerat den

Åkte med Fredrik och Ida till gropen för att ta mitt första dopp för i år. Svalkande men inte speciellt skönt. Nu är de gjort iallafall & snart hoppas jag de blir oftare!








Min kärlek
Publicerat den









Gårdagen i bilder
Publicerat den













Disco SM
Publicerat den

Idag började svenska mästerskapet i disco dans. Idag har de varit gruppdisco, så jag och min grupp tävlade. En sjätteplats blev de för våran del. Jag är inte supernöjd över resultatet, men herregud 6a på SM är ju inte helt fel ändå!







Barnvakt
Publicerat den

Har varit barnvakt åt mina två kusiner den här långhelgen. Vi har badat, varit på lek & bus och gått lite på stan. Köpte två tröjor som jag är riktigt nöjd över. Kan lägga in en bild på dom senare när jag har kameran.






påtårtour
Publicerat den

Är just nu på Al pitcher med Cajsa. Han är grym, har nog inte skratta så mycket på så länge, paus nu så snart återgår vi till allt skratt!






Do you have it?
Publicerat den

Åååh, nu mår jag lite dåligt inombords. Såg precis sista avsnittet av One Tree Hill, bästa serien någonsin! De kommer kännas enormt tomt nu, eftersom jag har kollat på den ända sen hösten. Men nu tänkte jag ta en annan så de blir nog The O.C, som också är sjukt bra! Hahah, ååh vad jag bara älskar serier!



Danstävling
Publicerat den

Va på dansskolemästerskap idag, min grupp vann, så bra jobbat tjejor!