Tisdag
Publicerat den

Tja!

Nu har jag kommit till skolan och jag sitter och väntar på att klockan ska bli halv nio. Då börjar SOn...
Jo Kristina ska följa med mig hem och vi slutar tidigt idag också de är skööönt!


Mors dag 29/5
Publicerat den

Hej!
Nu har Julia och Sofia åkt hem. Jag har haft det jätte mysig, galna som dom är. Nu är jag också jätte trött. Ja, idag ska jag nog ta och plugga till no provet som vi har imorgon, Kemi usch! Jag är inte alls nå duktig på de och jag orkar inte plugga heller!
Sen är det ju Mors dag idag, hoppas du får en bra dag mamma! <3
Fotograf: Emma Deleryd


Fredag
Publicerat den

Tjenare!
Visst är det skönt med fredag?! Jag är helt död efter den här veckan.. Ingen sol idag heller men jag är ändå glad för det är ju fredag.
Vi har precis haft bild och nu sitter vi i klassrummet och väntar på att Svenskan ska börja. Sen lite mer lektioner sen bär det hem! Då ska jag sätta mig i soffan och bara njuta, haha. Sen i helgen kommer Julia och Sofia så blir vi barnvakt. Det blir säkert jätte mysigt.


Torsdag
Publicerat den

Hej!
Vi var i Horndal med alla 8or. Vi skulle ha något upplevelse spel om flyktingar. Det var faktiskt roligt vilket jag inte trodde!
Jag har varit barnvakt åt Tilda idag. Haha jag skulle göra pannkakor vilket gick åt skogen, pannkakorna blev brända och smakade inte alls bra. Det brukar ju alltid gå så bra att grädda de, hehe.
Bye!


För exakt ett år sedan
Publicerat den

Hej!
För exakt ett år sedan hade jag samma kläder på mig och jag satt i solen.
Har placerat mig i solen för tillfället. Jätte skönt är det! Satan i gatan - Veronica Maggio spelas just nu också.
Jag har inte gjort något speciellt idag och det kommer jag nog inte heller göra, det blir nog bara att sitta här hela dagen.


3a!
Publicerat den

Hej!
Sitter hos mormor och morfar just nu, vi har precis ätit hamburgare.
Det var danstävling idag i Västerås, jag kom 3a och jag är jätte nöjd med de! Tilda kom 7a och de är inte hon jätte stolt över men jag tyckte att de var bra jobbat av henne eftersom det var hennes första tävling i guld klassen.
Nu ska jag kanske ta och be mormor sätta på någon film som jag kan kolla på och så ska jag äta lite godis och dricka cola.
Bilder kommer upp senare.
Kramar!


Hemma igen
Publicerat den

Hej!
Nu har jag kommit hem, ätit och har det bra. Jag hittade lite grejer idag.
Kommer kanske lägga upp grejerna på bloggen men jag har inte tagit kort och jag hittar dom inte på hemsidorna.
Men ett linne som är blå och vit randig, ett gräddvitt linne och en svart blommig jumpsuit.


Spanska och snart västerås
Publicerat den

Hej!
Jag har spanska nu och ska snart sluta. Mina vänner håller på att redovisa prov som vi har. Jag slipper eller nja jag har redan gjort de. Godkänt fick jag och de är jag riktigt nöjd med för det var jätte svårt!
Snart slutar vi och då ska jag åka till Västerås med Kristina och delar av hennes familj. Äntligen säger jag bara! Har längtat jätte mycket att åka och shoppa nya kläder. De behövs känner jag.


Älskar dig!
Publicerat den

Hej!

Ska kolla på P.S i love you. Och sen på lite mera filmer mamma hade tänkt åka och hyra lite så det blir en sån mysig dag.
Igår var jag med Markus, hade sjukt mysigt och trevligt! Jag älskar dig!


Regn och rusk
Publicerat den

Godmorgon!
Jaha, det regnar idag. Det känns inte så bra, jag blir så trött när det gör det. Så det blev lite varmare kläder idag än shorts och linne.
Vi ska snart ha no fast jag orkar inte. Orkar inte gå i skolan idag vill bara sova...
Hejsvejs.


Solen
Publicerat den

Hejhejhej!
Sitter ute i korridoren med mina underbara vänner och gör allmänt ingenting. Vi ska alldeles strax ha so, inte så roligt faktiskt men jaja.
Hur underbart är det inte med sol föresten?!
Haha jag älskar det verkligen!


Emmas konfirmation
Publicerat den



Danstävling falun
Publicerat den

HEJ!
Nu har jag kommit hem från en dag i Falun. Skönt att gå upp halv 6 på en lördag och det går inte bra på tävlingen?! Aja bra gick de inte men däremot gick det bra för Tilda som kom 3a och kom upp i klassen guld.
Ja nu ska jag ta och sätta mig i solen ett tag och mysa lite. Jag hoppas att jag får lite färg!


Charterresan
Publicerat den

Hej!
Ligger i soffan och kollar på Top model. Har varit ute och filmat med Vincent, Kristina och Martin till Charterresa grejen. Vi ska filma en reklamfilm till Svartådalen. Roligt hade vi haha fast vi vill tyvärr inte vinna!
Imorgon blir det en liten resa till Falun, det är danstävling där. Vi får hoppas på seger för mig och Tilda!


Miércoles
Publicerat den

Har precis stoppat i mig lite i magen och ska alldeles snart åka och träna. Tilda håller på att ta på sig min bh eller hon visar hur man ska göra?! Haha ja hon är lite störd ibland.
Första dagen i skolan var helt okej, mysig och så. Vet inte riktigt va jag ska skriva om dagen. Så det blev lite kort bara.
Adios!


3/5
Publicerat den

Hej!
Cajsa hatar sitt liv och för att jag inte vill att hon ska göra det ska jag blogga så att hennes liv blir lite roligare.
Idag har jag varit med Markus. Vi gjorde inget speciellt bara chillade i soffan. Och nu ligger jag i sängen med datorn i knät och försöker göra klart lite läxor och sånt som ska ha varit inlämnat för länge sen. Så vi får hoppas på att lärarna blir glada och ger mig bra betyg. Sen ska jag nog ta och göra lite mer läxor och sånt så det lite blir allt för stressigt på slutet...
Imorgon är det skola igen och det är inte så himlans roligt... Fast som tur är så är det bara 44 dagar kvar till sommarlovet som jag längtar till jätte mycket!
Puss!


Söndag
Publicerat den

Tjenare!
För 2 och en halv timme sen kom jag hem från Kristina. Där har jag tillbringat min Valborg, sjukt trevligt och mysigt har jag haft. Fick träffa Cajsas valp Nemo också, han är sjukt mjuk och gosig!
Det blev ett snabbt inlägg för jag ska ta och dansa. Skriver kanske senare.