29/6
Publicerat den

Hej!
Cajsa kom hem igår så jag fick en solfjäder av henne, tack så mycket hjärtat! Jag är så glad att hon äntligen är hemma så man kan vara med henne. Vaknade 11 igår så åt jag och Emma frukost och sen gjorde vi negerbollar, eller de var Emma som gjorde de och jag satt och kollade på, haha! Sen kom Cajsa och hon berättade om sin resa.
Idag har jag inte gjort så mycket, kollat på Gossip Girl sen ätit frukost och lyssnat på musik. Sen så ska jag, Markus och hans kompis Robin kanske åka och bada. Om inte får jag roa mig själv med musik och sola kanske. Jag ser inte ett ända moln på himlen så det blir säker super.


Love and other drugs+Emma
Publicerat den

Hejhej!
Sitter lite vid datorn och ska snart kolla på film med Emma, jag ska sova här inatt. Mysigt! Love and other drugs blir det.
Dagen idag har varit rolig, började lite segt så kollade lite på tv sen gick jag ut och solade en halv timme, sen gick jag till Emma och vi gick och knäppte kort. Riktigt fina svart vita kort blev det! Sen spelade vi bonde spelet med Jonas. Emma vann... Ja synd va de, men god mat, skratt och jordgubbar blev det. badade gjorde vi också i deras nya pool, kallt som f*n det haha.
Kamera: Canon eos 550D


Midsommar helgen
Publicerat den

Hej!
Sitter i soffan seg efter en mysig midsommar helg! Var med massa folk i fredags och på marknaden eller vad man säger i Sätra Brunn. Jag hade det jätte mysigt och trevligt! Synd bara att Cajsa inte var hemma...
Igår var jag med Markus, då plockade vi smultron till tårta och så satt jag mig på en brännässla, hur klantig kan man vara?! Men gott blev det iallafall. Trevligt och jätte mysigt där med!
XOXO
Fotograf: Emilia Rydberg


Onsdag-21.56
Publicerat den

Kollade på film med Markus igår, la oss vid 2 ungefär. Trevligt att ha han här över natten, bara mysa! Puss på dig!
När han åkte hem så var det Flashdance på 4an så jag kollade på den. Riktigt bra film och gud så dans sugen man blev!
Nu är jag nyduschad och jag känner mig fräsch. Kollar lite på Livet på BB. Ska nog ta och lägga mig snart, vill inte vara uppe så sent idag som jag har varit dom senaste dagarna.
Ja imorgon händer det väl inget speciellt, så ja vi får se vad som händer. Kanske snor någon jordgubbe, hehe ;)
Ni kan fortfarande ställa frågor till mig.


Måndag-Tisdag-Onsdag
Publicerat den

Hejhej!
Kristina har åkt hem för ett tag sen, har haft det jätte mysigt med henne. Kollade på 2 Harry Potter filmer med henne och 2 andra. Tack för igår och idag!
Nu har Markus tagit hennes plats och det gör inget haha ;) Vi ska ta det lite lugnt och ta livet som det kommer, haha ni fattar.
Pussar


Frågestund
Publicerat den

Nu tänkte jag ha en liten frågestund, undrar ni något så har ni chansen att fråga mig nu.


Tycker ni om den nya headern eller ska jag ha kvar den gamla?
Publicerat den



Today I don't feel like doing anything
Publicerat den

Hej!
Ligger ensam hemma i soffan och kollar/lyssnar på fantastic music videos. Så det är lite förfest här hemma innan det blir lite mys och sånt med Kristina. Vi ska kolla på snygg, sexig och singel och Harry Potter 2. Hon och jag ska kolla på alla Harry Potter filmerna i sommar, fast jag gillar inte dom riktigt men vad gör man inte för henne!
Lite hälsningar bara..
Ja Emilia du kan skicka bilder på msn!
Cajsa ha de så bra i Europa och ta hand om dig dör nere, jag saknar dig!
Lite bilder sen Kristinas konfirmation
Fotograf: Emilia Rydberg


Skolavslutning!
Publicerat den

Tja!
Det blev skolavslutning i onsdags så jag tänkte lägga ut lite bilder på de. Sen på festen som var vid Lindsjön, tack för en jätte trevlig dag allihoppa!
Sen så var jag hundvakt åt Markus hundvalp Nosse igår, haha han dreglade ner mig totalt! Ganska äckligt...
Jag har fortfarande inte fått bilder från Kristinas konfirmation, men vi får se när de kommer om det kommer upp något...
Avslutningen:
Kvällen:


13/6
Publicerat den

Hej!
Nu ska jag berätta om min helg och dagen lite kort sammanfattat sådär.
Lördag: Åkte till morfar för att bada med Tilda och Ida i hans pool. Åt och va där hela dagen.
Söndag: Jag åkte till Västerfärnebo för att kolla på när Kristina, Sofia, Ida, My och Hannah konfimerade sig. Jag åkte sedan hem till Kristina för att äta och så, trevligt och grattis till er alla!
Måndag: Var i skolan, det hände ingenting och jag ångrar att jag gick dit. Vi kollade på en film som var 3 timmar lång, Gudfadern och den tyckte jag var hur dålig som helst...
Jag kommer lägga ut bilder på det sen när jag fått de av Emilia.


Torsdag
Publicerat den

Hejhej!
Jag sitter utanför B3 jag väntar på att lektionen ska börja, no rooligt.. De är typ 20 grader ute redan och de kommer säkert bli 30 grader idag!
Efter skolan ska jag åka till Sala för att fixa leg och sånt.
Men nu börjar vi puss och kram!
Foto: Emma Deleryd


Romfartuna = soligt och väldigt varmt
Publicerat den

Okej, nu har jag fått fram att jag tydligen inte ska ta bort min blogg. Men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om i fortsättningen, så om ni vill ha den kvar skulle jag vilja ha några förslag på vad jag ska skriva om.
Idag har jag inte varit i skolan vi åkte till Romfartuna Skjutbana för att skjuta lite med jägarexamengruppen. Det gick faktiskt ganska bra tycker jag, över förväntan. Och vi hade tur med vädret också, solig och gött. Dock tycker jag det är ganska varmt så jag håller mig helst i skuggan vilket inte är så bra för jag tävlar med Markus om vem som blir brunast i sommar, vi hoppas på vinst här haha!
XOXO


Sveriges Nationaldag
Publicerat den

Hej!
Underbart väder det har varit den här veckan, eller hur? Sveriges nationaldag idag också.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva... och jag funderar på att ta bort bloggen med, vad tycker ni ska jag göra det eller inte?