Datorn...
Publicerat den

Hejsan!

Nu har jag kommit hem från skolan. Inget speciellt hände förutom att jag glömde min dator. Asså jag måste nog söka hjälp!... Eftersom datorn är i skolan kan jag inte göra läxor och plugga till prov, men det är faktiskt ganska skönt att inte ha någon, haha. Men jag ska inte sitta framför mammas och pappas dator för då kan dom bli lite arga.

Puss Hanna ;*



Charlie bit my finger
Publicerat den


Åh dom är ju hur söta som helst, haha det är som jag och Tilda!




27/11 - 29/11
Publicerat den

Hola!
Har inte skrivit på hela helgen men jag har inte orkat hålla på med datorn... Men i helgen har jag varit med min släkt på mammas sida. Vi åt julbord och det var hur gott som helst! Sen när vi hade ätit åkte vi hem till kusinerna och där pratade vi och jag och Ida blev masserade, så skönt! I söndags åkte vi och dansade mycket tidigare än va vi brukar. Det va den sista träningen tills på lördag då vi har dansuppvisning, roligt!
Idag var jag i skolan och jag har tappat bort min mobil! Men jag tror den är i skåpet... Sen åkte jag hem och då har jag tränat till proven och det ska jag fortsätta med nu.
Puss Hanna ;*


Perfect two
Publicerat den

Galet bra låt!




Fredags mys
Publicerat den

Hello!
Nu är fredagen kommen! Gud va fort den här veckan har gått. Nu slutade Glee så jag ska pallra mig till mitt rum och läsa jägarexamen. Senare ikväll ska jag mysa med mig underbara familj! Annars händer det inte mycket här ute på vischan. Just ja nu kom jag på att julpyntet har kommit upp så det är riktigt mysigt här hemma.
Puss Hanna ;*







Biologi
Publicerat den

Tja!
Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik och gör biologiläxa. Vi ska typ kunna vad matspjälkning är vilket jag redan kan. Senare ska jag göra mer skolarbete, cykla och kolla på Paradise hotel! Riktigt kul! Men nu ska jag nog inte skriva något mer för då lär jag mig ju inget, haha.
Puss Hanna ;*




Just A Dream
Publicerat den

Jag bara älskar den här låten!




Gullungar
Publicerat den

Hola!
Just nu sitter jag bredvid Kristina och vi väntar på att matten ska börja, jippi! När vi kom från maten såg vi två gudomligt söta barn som typ är 9 men iallafall. Dom höll handen och pussades! Jag, Cajsa, Kristina, Amanda och Sofia smälte. Men nu börjar matten.
Puss Hanna ;*






Gurkvatten mums!
Publicerat den

Hejsan!
Nyss slutade reprisen av Ung & Bortskämd och nu kollar Tilda på bolibompa. I skolan idag hände det inge kul. Vi hade no, slöjd, musik, lunch, språk och sist hade vi so. Tråkig dag och kallt va det också! Just nu blåser det orkanvindar, haha nej men nästan iallafall. Senare blir det nog läsläsning och pluggning till prov. Jag har nyss gjort gurkvatten och väntar på att mamma ska bli klar med maten.
Puss Hanna ;*




Monday
Publicerat den

Hej gullegrisar!
Måndag... Vad ska jag säga, riktig seg men ändå ganska kul. Om några minuter börjar elevens val och sen åker jag hem. Då ska jag nog äta och gå ut och gå en sväng och sen träna till proven vi har i skolan. Sen ska jag hoppa in i duschen.
Puss Hanna ;*





Vilka ska jag köpa?!


21/11
Publicerat den

Hej!
Har inte skrivit på hela helgen, för att jag inte har orkat. I fredags va jag med Cajsa och Kristina vi hade det jätte mysigt. Vi åt god mat sen gick vi på disco och sen gick vi hem och sov. Vi vaknade klockan 10 och gick ner och gjorde frukost och sen kollade vi på Harpe's Island. Sen åkte jag hem och va med familjen. Sen idag har jag bara tagit det lugnt. Mamma, jag, Tilda och Ida kollade på björnbröder, mysigt. Sen har jag kollat på tvn och vi ska snart åka till Västerås för vi ska dansa och så ska vi köpa skor om vi hinner annars gör vi det på onsdag.
Puss Hanna ;*




16.56
Publicerat den

Hola!
Har varit i skolan idag. På hemkunskapen gjorde Cajsa mat och det blev faktiskt gott. Sen hade vi idrott och då filmade Anna oss, haha jag fick stå längst fram och det va många som kollade på mig och så tappade jag bort mig. Och sen har jag fått en ring av Jennie! Annars har det inte hänt något. Efter att jag har gjort det här inlägget ska jag packa tills imorgon och sen städa rummet om jag orkar. Imorgon ska jag, Cajsa och Kristina vara. Vi ska först äta god mat, sen åka på disco och om det är tråkigt åker vi hem, vilket det kan bli för det är 5:or där... Sen när vi har kommit hem ska vi kolla på harper's island, riktigt mysigt!
Puss Hanna ;*







Jättefin ring!
Publicerat den

Go' eftermiddag!
Ligger i min säng och har nyss kommit hem från en skön promenad. När jag var ute på promenad kom det två ambulanser men jag vet inte varför... Sen fick jag en jätte fin ring av Cajsa! Tänker skriva om min promenad till träningsprogrammet och sen efter det ska jag hoppa in i duschen.
Idag har jägarexamen gruppen gjort blodspår och sen gått med hund och sen har vi skjutit jakt simulator. Det har varit en riktigt go dag!
Puss Hanna ;*





Kom nästan nyss...
Publicerat den

Hej!
Kom nästan nyss hem från skolan. Den blir bara jobbigare och jobbigare och jag vet inte vad de är som gör det. Men nu mår jag bra. Nu ska jag göra läxor så jag slipper det imorgon. Sen ska jag träna till träningsprogrammet vi håller på med på idrotten i skolan. Men nu har jag inget mer att skriva om.
Puss Hanna ;*





Monday again!
Publicerat den

Hejhopp!
Va i skolan idag, inte så kul faktiskt och det hände inget speciellt. När jag kom hem satt jag mig och badade fötterna, hur skönt är inte de?! Sen skulle jag laga Jambalaya med skaldjur. Det blev inte som jag hade hoppats på men det gick iallafall att äta som tur va, haha. Sen har jag inte gjort något speciellt, funderade på att gå ut en sväng och sen göra lite läxor. Men det får jag nog klura på ett litet tag till.
Puss Hanna ;*




Lördag
Publicerat den

Hej!
Vaknade klockan 9 för att Kristina skulle till stan för att köpa skor. Innan hon åkte kollade vi lite på Mean Girls. Den är faktiskt bra. Fast jag kollade klart på den utan henne, haha. Men senare idag ska jag nog läsa jägarexamen och göra en massa skolarbete så jag inte får det så stressigt, men skit samma. Jag ska nog också städa mitt rum. Men nu orkar jag inte skriva något mer.
Puss Hanna ;*


Film
Publicerat den

Hejsan!
Jag och Kristina har nyss kollat på 6 points. Och nu ska vi kolla på Linas kvällsbok. Sen ska vi sova!
Puss Hanna ;*








Kristina & Jag
Publicerat den

Halojsan!
Idag hade vi någon tema dag i skolan, haha inge kul! Vi skulle typ till olika stationer som vi skulle gå till och ja jag vet inte riktigt va vi gjorde. Men iallafall. Nu är jag med Kristina! Hon ska sova här, NICE! Vi sitter och kollar på roliga personer som vi mobbar! Grymt kul! Vi kommer senare att äta, sen ska vi massera varandra och sen kolla på tv kanske. Men nu ska vi bara chilla.
Puss Hanna ;*


Saker jag vill ha!
Publicerat den

Mina små älsklingar!


Wednesday
Publicerat den

Hejsan!
Idag har jag varit i skolan. Martin försökte fälla mig hela tiden men jag ramlade inte! *Stolt*
Vi hade vanliga lektioner idag så det har inte hänt något speciellt. Senare idag ska jag dansa. Det har jag faktiskt ingen lust med. Men nu ska jag göra läxor.
Puss Hanna ;*








Finns för dig bästavän!


Tisdagen
Publicerat den

Hejsan gullegrisar!
DEN FÖRSTA SNÖN HAR KOMMIT!
Idag har jag varit i skolan, segt som vanligt. Vi hade först no, sen slöjd och innan lunchen hade vi musik. Maten idag var spagetti och köttfärssås, gott gott. Efter lunchen hade vi spanska och so. Sen åkte Jennie hem till mig, vi drack varmchoklad och badade fötterna, det va skönt! Vi satt typ i en halv timme och pratade med fötterna i vattnet. Sen målade jag hennes naglar och sen kom Björn och hämtade henne. Efter det gick jag och kollade på reprisen "ung och bortskämd" innan jag skulle ta och göra lite nytta. Plugga. Nu är det äntligen klart. Så nu tänkte jag googla på lite maträtter som jag ska göra till Cajsa och Vincent på hemkunskapen. Något förslag?
Puss Hanna ;*



Puss på dig gumman!


Skolan igen...
Publicerat den

Hello!
Vaknade klockan 6 av att min mobil väckte mig, så jag ställde den till kvart över istället. Sen fixade jag mig och åkte till skolan, först hade vi idrott, sen hade vi no med Maggan då skulle vi köra några lekar eller nått sånt fattade inte riktigt haha. Sen hade vi engelska och lunch det var blodpudding, raggmunk och fisk gratäng. Jag tog raggmunk, inget av det andra är gott fast det är inte raggmunk heller, men nog om det. Efter lunchen hade vi matte och sen hål då kollade jag, Cajsa, Emma och Kristina på något om michael jackson och djävulen. Sen hade vi elevens val då har jag jägarexamen det är faktiskt ganska kul. Sen bar det av hemåt då följde Jennie med mig hem vi åt tårta och höll på med mobilerna haha. Ikväll börjar "ung och bortskämd" vill se de programmet, haha. Nu är maten klart det blir hamburgare och pommes frites.

Puss Hanna ;*


14
Publicerat den

Hej alla bloggreaders!
Jag fyller 14 idag. Fick en HTC wildfire av mamma och pappa, sen fick jag 200 kr på H&M av Ida och Tilda. Och av Julia (kusin) fick jag 3 pärlplattor.
Idag händer det inte så mycket familjen Sussie kommer hit och fikar! Sen har jag dans, inte så kul!
Puss Hanna ;*




hurra hurra hurra!
Publicerat den

Hej!
Nu ligger jag i sängen med datorn i knät, efter att jag nyss kom ut ur duschen. Tildalur fyller 9 år idag! Stort grattis till dig lillasyster! Idag kommer Linda, Gustav, Saga, Molly och morfar och grattar mig och Tilda!
Men nu ska jag nog ta och dra mig ifrån datorn för jag har lovat mamma att hjälpa henne städa vilket jag ångrar stort, haha.
Puss Hanna ;*





Bullbakning
Publicerat den

Hejsan hejsan!
Jag har nyss slutat men bullbakning med mamma och Tilda. Dom blev riktigt goda! Mamma gjorde också en äppelkaka mums! Och nu ska jag och Tilda baka negerbollar.
Puss Hanna ;*



 





Stockholmen Niki
Publicerat den

Hello!

Inatt drömde jag att jag blev invaderad av jätte spindlar usch!
Nu är jag med underbara stockholmaren Niki haha. Vi har ätit rulltårta och knäppt kort med hennes pappas systemkamera som jag vill ha! Jag vill också ha en sån! Fast min är lite bättre såklart. Men nu ska vi nog hitta på något roligare.

Puss Hanna ;*



Mysig onsdag
Publicerat den

Go'eftermiddag!
Ida har jag och Tilda suttit vid datorn eller det va mest hon, hon chattade med mina kompisar haha. Sen kollade vi på ice age 3, rolig film! Sen har jag städat mitt rum och det håller Tilda på med nu fast sitt egna. När hon är färdig där ska vi baka tills på lördag. Släkten kommer mysigt! Annars händer det inte mycket, ska nog ta med Tilda ner i duschen för hon har inte duschat sen i fredags!
Puss Hanna ;*


14.47
Publicerat den

Hej!
Jag har nyss kollat på xXx med pappa, haha. Vaknade 11 av att kudden hade ramlat ner på golvet, inte kul! Sen åt jag frukost med Ida och Tilda, pappa fick sova för han har varit på akuten i natt... Men han mår bra nu!
Nu ska jag städa mitt rum för att jag och Tilda fyller år i helgen så släkten kommer. Annars har jag inte gjort något annat så jag har inte så mycket att skriva om.
Igår knäppte jag lite kort på Tilda, fast det gick inte så bra för kameran dampar lite och Tilda är sjuk...
Puss Hanna ;*







Mysig kväll med tjejerna
Publicerat den

Hejsan!
I helgen har jag varit med Cajsa och Kristina. Vi fixade oss som läskiga saker, haha det är lite svårt att förklara! Tina (Cajsas syster) målade in mitt ansikte med självlysande smörja, och sen gjorde hon de på hela sin överkropp, haha va vi skrattade åt henne! Sen åt vi pannacotta som underbara Sussie (Cajsas mamma) hade gjort, det smakade jätte gott! Sen kollade vi på en film som jag inte kommer ihåg va den hette, den va ganska bra. Sen åkte Kristina hem och jag och Cajsa kollade på CSI och somnade. Sen vaknade jag klockan 9 av att farmor skickade ett sms, sen kunde jag inte somna om... Sen gick jag och Cajsa ut i kyrkan och kollade efter hennes dagböcker, haha bra sång hon hade skrivit! Vi åt sen frukost och kollade på en film som jag iallafall tyckte va jätte bra!
Men nu ska jag äta mat.
Puss Hanna ;*